Nová služba pro publishery – doporučovací boxík Seznam Doporučuje

18. listopadu 2019

Seznam Partner připravil další novinku pro partnerské obsahové weby. Seznam Doporučuje je služba, díky které mohou partneři využít doporučovací technologii pro personalizaci svého webu, která nyní úspěšně funguje zejména na domovské stránce Seznam.cz.

Cílem této služby je pomocí doporučovacího boxíku zlepšit lidem zážitek při čtení webů díky relevantnějšímu obsahu, který reflektuje jejich zájmy. Našim partnerům zase nabídnout novou službu, navýšit počet zhlédnutých stránek, a tím přinést více peněz ze zobrazené reklamy.

Boxík umí v současném stavu doporučit nejzajímavější články v rámci webu, na kterém je nasazený. V budoucnu budeme umět doporučovat i napříč weby partnera. Každému partnerovi připravujeme vzhled i doporučení boxíku na míru.

Jak boxík vypadá

Díky službě Seznam Doporučuje stráví uživatelé na webu více času

Doporučovací technologie Seznam Doporučuje umí čtenářům nabídnout články, které je zajímají a chtějí je číst. Díky tomu mohou tvůrci obsahu efektivněji pracovat se svým publikem a nabízet mu další zajímavé články ze svého webu. Součástí boxíku může být i nativní reklama, kterou uživatelé vnímají pozitivněji než klasické displayové plochy

Jak získat boxík Seznam Doporučuje

Celý proces zahájení této spolupráce a nasazení boxíku můžete vidět na obrázku:

Pokud máte dotazy nebo chcete nasadit boxík na svůj web napište nám na seznam.doporucuje@firma.seznam.cz a my se vám ozveme.

Za tým Seznam Partner Kristýna Čechmanová

Sdílet na sítích