Seznamte se s novou případovou studií na Lead generátor

26. listopadu 2019

Již několik měsíců je spuštěn produkt Lead generátor, do kterého se mohou zapojit realitní kanceláře, které mají zájem o odběr ověřených leadů, tzn. kontaktů na prodávající či pronajímající nemovitost. Mají možnost si vybrat region, typ nemovitosti, o který mají zájem, tzn. prodej či pronájem bytu, domu či pozemku.

V současnosti je zapojeno více než 100 realitních kanceláří a bylo předáno přes 340 ověřených leadů.

Po několika měsíčním běhu se s námi jedna ze zapojených realitních kanceláří – Quantum reality – podělila o výsledky. V případové studii najdete kompletní výsledky této kanceláře od doby spuštění produktu.

Stáhnout infografiku v PDF

Výsledky

Celkem bylo realitní kanceláři předáno 10 relevantních leadů, z toho se realizovaly 3. Realitní kancelář zaplatila za 10 leadů 52 845 Kč, provize realitní kanceláře činila 270 521 Kč.

Vyjádření klienta

„Seznam.cz nabízí službu Lead generátor již několik měsíců a za tu dobu nám přišlo 10 kontaktů na majitele nemovitostí. S každým klientem je potřeba pracovat individuálně, jeilkož každý využil službu Seznamu v jiné fázi svého rozhodování. Platí zde známé rčení: trpělivost růže přináší. Za naši společnost mohu prohlásit, že Lead generátor je určitě životaschopný projekt.

Ing. Jan Hájek, Quantum Reality

Sdílet na sítích