Sreality.cz partnerem konference Evoluce 2020

12. listopadu 2019

Před námi je vyvrcholení odborné konferenční sezony: 1. Realitní a finanční festival Evoluce 2020. Spojené konference FINfest EFPA a 5. odborná realitní konference se uskuteční již 20. listopadu 2019 pražském Clarion Congress Hotelu. Sreality.cz jsou hlavním partnerem akce.

Evoluce 2020 je co do obsahu i počtu účastníků a spíkrů největší nezávislou konferencí finančních a realitních odborníků v České republice. Na této akci, kterou ve spolupráci s RVI pořádá Finfest EFPA, bude mít také Seznam.cz své zastoupení. Tomáš Anděl, manažer týmu Firmy.cz, zde představí možnosti, které představuje služba Seznam Naplno. Dozvíte se, jak tato služba funguje nebo jak pomocí ní získat nové klienty. V průběhu celého dne bude také k dispozici workshop se specialisty Seznam Naplno.

Můžete se také těšit na další zajímavá témata.

V poslední době je stále větší problém pro realitní makléře nábor nemovitostí. Jak tento problém vyřešit představí makléři Zdeněk Molcar a Hana Petržílková v přednášce Utajená cesta k náborům nemovitostí.

Jak investovat do nemovitostí řeknou tři experti v této oblasti v Bloku investorů.

Podíváme se na zajímavý vhled do zahraničí. Amos Naim, regionální ředitel společnosti Keller Williams Izrael, ve své přednášce Podnikatelský realitní úspěch ze zahraničí ukáže, jak funguje realitní podnikání v Izraeli.

Nebudou chybět ani panelové diskuze. Např. v debatě o zákoně o realitním zprostředkování budou debatovat jak zástupci realit, tak i poslanecké sněmovny ČR. Další zajímavá diskuze nese téma: Potřebujeme profesní sdružení?

Z mnoha dalších přednášek a workshopů vás můžeme naladit na unikátní koncept příběhů osobností ze světa realitních makléřů.

Pokud vás tato ochutnávka naladila, zkraťte si čekání a poslechněte si zástupce EFPA a RVI v přiložených videích:

 

Sdílet na sítích