Nápověda Skliku v novém kabátě

18. prosince 2019

Připravili jsme si pro vás novou nápovědu. V nové verzi naleznete spoustu užitečných vychytávek. Jednotlivá témata jsme seskupili do přehledných boxů přístupných přímo z hlavní stránky. A abychom vám zkrátili cestu také k podpoře, připojili jsme ke každému článku kontaktní formulář. V přípravě je také sekce Akademie, ve které naleznete edukační videa a step-by-step návody k tvorbě inzerce.

Design

Převlékli jsme nápovědu do modernějšího kabátu. Díky novým ilustračním obrázkům vždy poznáte, kde se nacházíte a vaše orientace v nápovědě bude snazší.

Rozcestník

Pro větší přehlednost jsme na úvodní stránku umístili boxy obsahující kompletní informace o tvorbě inzerce, popisy jednotlivých typů kampaní včetně optimalizačních doporučení, technické specifikace a návody k pokročilé práci s daty.

A protože víme, že nejlepší odpovědi se dostane napřímo položenému dotazu, zařadili jsme na úvodní stránku také vyhledávací okno „S čím vám můžeme poradit?“

Kontaktní formulář

Abychom vám usnadnili komunikaci s podporou Skliku, připojili jsme ke každému článku přímý kontakt. Nenašli jste v textu, co potřebujete? Napište nám přímo z prohlížené stránky, 95 % vašich dotazů umíme vyřešit do 2 hodin.

Zpětná vazba

Váš názor je pro nás důležitý, proto jsme ke každému článku připojili možnost jej ohodnotit. Byl pro vás obsah užitečný? Máte návrhy na zlepšení? Budeme rádi, když se s námi o své poznatky podělíte.

A na co ještě se můžete brzy těšit?

Přibude Akademie Skliku – edukační systém nejen pro marketéry

Nově pro vás připravujeme i Akademii Skliku – propracovaný edukační systém, se kterým nabudete bazálních znalostí potřebných k tvorbě vaší Sklik inzerce. Čekají zde na vás tutorial videa, podrobné postupy na vytváření kampaní, tipy k jejich zefektivnění a mnoho dalšího. Obsah akademie neustále rozšiřujeme tak, aby vyhověl potřebám Sklik začátečníků i profi marketérů.

Tým Sklik.cz

Sdílet na sítích