Sreality uspořádaly historicky první online webinář

26. června 2020

Současná doba nepřeje osobním setkáním, proto se tým z Srealit rozhodl přenést své pravidelné workshopy do online prostředí a uspořádat historicky první webinář. Hosté tentokrát rozdávali rady a tipy, jak efektivně využívat nástroje, které pomohou pracovat s realitami ve světě onlinu.

Ve virtuální místnosti se na pomyslném pódiu vystřídali celkem čtyři řečníci, kteří přihlášené posluchače provedli svými prezentacemi. Například Jakub Loula, konzultant výkonnostní reklamy ze Seznam.cz, hovořil o tom, jak může Sklik pomoct s inzercí nemovitostí. Po něm se obrazovky a mikrofonu ujala Petra Váňová, která se v Seznamu věnuje inzertním službám. Představila realitní software Srealit, který klientům dokáže ušetřit náklady.

Na workshopy vždy zveme i řečníky z externích firem. Vnímáme, že jsou pro naše klienty zajímaví a rozhodně přínosní. Tentokrát naše pozvání přijal Ondřej Synovec z iSmlouva. Posluchačům přiblížil elektronické uzavírání smluv, a především úskalí elektronických podpisů. Na závěr vystoupil Michal Pazdera z JUSTO, který hovořil o tom, jak správně volit aplikace, které jsou bezpečné a jak s nimi ušetřit čas.

I přesto, že byla forma workshopu netradiční, si posluchači po třech hodinách odnesli spoustu zajímavých informací a poznatků. Webinář je rozhodně něco, čemu se v budoucnosti budeme věnovat i dále. Sledujte tedy náš blog a sociální sítě, aby vám neutekl ten příští.

Pokud vás témata zaujala a zalitovali jste, že jste se webináře nemohli zúčastnit, nemusíte smutnit. Připravili jsme pro vás všechny čtyři přednášky k poslechu.

Tým Sreality.cz

Sdílet na sítích