Sauto.cz vylepšuje svůj mobilní web

29. července 2020

Stále pracujeme na vylepšování naší mobilní webové verze Sauto.cz. Během posledních dní jsme nasadili několik novinek, se kterými bychom vás rádi seznámili. 

První novinku ocení především ti, kteří nemají jasnou představu o výběru vozu. Nově na mobilní HP uživatelé najdou „Vybrané typy vozů“, např. Levné vozy do 50 000 Kč, Rodinné vozy a další.

Díky úpravě rozcestníku na mobilní HP doručujeme větší výkon i do ostatních kategorií. Ostatní kategorie tak dosahují větší návštěvnosti, a to byl také cíl této novinky.

Na mobilním HP nově najdete také články z Garáž.cz.

Další novinka je pro uživatele, kteří Sauto.cz používají pod přihlášením. Těm nově do poptávkového formuláře automaticky nahráváme kontakty v podobě e-mailu a telefonu. Věříme, že i tato novinka přinese bazarům větší množství poptávek, protože bude její vyplnění snazší.

Nasadili jsme také novinku v podobě „Seznamu prodejců a autobazarů“ včetně hodnocení z Firem.cz. Současně s touto změnou se v „Seznamu prodejců a autobazarů“ nebudou zobrazovat inzerenti, kteří v daný okamžik nemají aktivní inzeráty. Pokud máte Seznam naplno, zobrazí se v Seznamu prodejců i vaše logo.

Další změnou je lepší komunikace hlavních parametrů a popisu vozu v detailu inzerátu. Uživatel se tak může ještě lépe orientovat ve výbavě vozidla.

V neposlední řadě vám přinášíme ještě jednu novinku – a tou jsou „Oblíbené inzeráty“.

Stále ještě nekončíme – další vychytávkou je tzv. „Poslední hledání“. Stačí na službě Sauto.cz cokoli vyhledat a Sauto si to již pamatuje. Automaticky pak nabídne jednoduchou cestu, jak navázat na předchozí návštěvu stránek.

Náš tým aktuálně pracuje na dalších novinkách a vychytávkách, jako je např. zadávání zkušeností majitelů vozidel k jednotlivým výrobcům nebo např. na auto-moto článcích. Již brzy se tedy můžete těšit na další vylepšení.

Vylepšená mobilní webová verze je součástí dlouhodobého projektu, jehož cílem je zbrusu nové Sauto.cz.

Pokud vás napadá, co bychom mohli vylepšit, pošlete nám své podněty na podpora@sauto.cz.

Tým Sauto.cz

Sdílet na sítích