Novinky ze Zboží.cz vám už neuniknou

4. srpna 2020

Doručení informací o novinkách směrem k vám je pro nás jednou z hlavních priorit. Proto jsme se rozhodli přizpůsobit nastavení kontaktních e-mailů tak, aby vám co nejvíce vyhovovalo.

klientské zóně si nově můžete nastavit e-mail, na který vám ze Zboží.cz budeme posílat informace o novinkách a speciálních akcích, které pro vás připravujeme. Stačí si v administraci klientské zóny v záložce „nastavení – informování e-mailem“ nastavit vámi používaný e-mail, na který informace budeme zasílat. V případě, že máte registrovaných více e-shopů, můžete nastavení přizpůsobit, a pro každý e-shop zvolit jiný kontaktní e-mail.

E-mail pro komunikaci můžete využít v roli vlastníka účtu nebo správce.

Shrnutí kampaně za uplynulý měsíc

Vyhodnocení kampaně za uplynulý měsíc je nedílnou součástí vaší inzerce. Připravili jsme pro vás měsíční souhrn, ve kterém vám v několika základních číslech shrneme, jak se vaší kampani na Zboží.cz daří.

Každý první týden v měsíci se můžete těšit na shrnutí a vyhodnocení vaší kampaně. Informace o úspěšnosti vašich kampaní začneme zasílat od srpna.

Na výše zmíněný kontaktní e-mail vám budeme zasílat i tuto informaci, doporučujeme proto nastavit správný e-mail co nejdříve.

Tým Zboží.cz

Sdílet na sítích