Jak oslovím více zákazníků? Kam mám doplnit otevírací dobu? Na všechny vaše otázky vám odpoví chytřejší admin Firmy.cz

5. listopadu 2020

Na čase záleží, proto jsme zpřehlednili celé administrační rozhraní firem. Už nemusíte složitě hledat, kde jste třeba zapomněli doplnit kontaktní údaje. Nový admin je výrazně intuitivnější, vizuálně atraktivnější, obohacený o řadu navigačních a edukačních prvků.

Admin teď obsahuje přehled všech nových i stávajících výhod placených, ale i neplacených profilů, ty najdete v zápatí záložky „Kampaně“.

Mezi nejnovější výhody patří video a branding. Dlouhodobě nejoblíbenější stávající výhodou zůstávají nabídky/akce/události, které mohou klienti zviditelnit také na Seznamu.

Výraznou proměnou prošly všechny záložky v adminu, který je nově koncipován subjektově – hned vidíte, jak se daří celé vaší firmě, na jakých pobočkách by bylo dobré aktualizovat kontaktní údaje a kde máte nejvíce příležitostí k oslovení dalších zákazníků. Na chybějící informace klienty upozorníme, jak při úpravách profilu, tak v nových příležitostech, které reagují individuálně podle chování klientů.

V novém administračním rozhraní můžete ovlivnit, jak bude vaše firma vypadat, co chcete sdělit svým zákazníkům a jak chcete být dohledatelní nejen na Firmy.cz, ale i na Seznamu.

Věříme, že vám tato změna uspoří čas a usnadní cestu k získání nových zákazníků.

Tým Firmy.cz

Sdílet na sítích