Do Seznam.cz se vrací Vít Fiala, bude opět zástupcem obchodního ředitele

Kristýna Hořovská 4. ledna 2021

Zkušený obchodník Vít Fiala bude od ledna 2021 opět zastávat pozici zástupce obchodního ředitele české internetové jedničky Seznam.cz. V týmu Tomáše Búřila se bude věnovat obchodnímu rozvoji největších inzerentů, cross-mediálního portfolia a speciálních projektů.

Během loňského turbulentního roku jsme se ujistili, jak důležitá je spolehlivost a loajalita. Věříme, že vztahy s klienty jsou pro nás v této době důležitější než kdy jindy, a právě Vítek Fiala se jejich udržení a rozvoji bude opět věnovat,“ vysvětluje roli svého nového zástupce Tomáš Búřil, obchodní ředitel Seznam.cz. Zároveň připomíná, že jedním z kroků, kterými Seznam.cz v loňském roce podržel své obchodní partnery a klienty, byl program Nenecháme vás v tom, ve kterém mohli zájemci čerpat celkem až sto milionů korun z reklamního prostoru české internetové jedničky zdarma.

„Seznam.cz je pro mě dlouhodobě garantem nezávislé žurnalistiky i inovátorem v oblasti IT. Velmi si cením služeb, které zdarma poskytuje českým uživatelům, a jsem rád, že mohu svoje jméno opět spojit s touto značkou,“ říká Vít Fiala, zástupce obchodního ředitele Seznam.cz, a dodává, že jedním z jeho cílů je, aby inzerenti vnímali Seznam nejen jako partnera první volby pro online kampaně, ale i jako tvůrce kvalitního obsahu pro různé platformy. Dále se bude věnovat prohloubení spolupráce s mediálními a kreativními agenturami i s přímými klienty.

Vít Fiala (43 let) se do Seznamu vrací po ročním působení ve vydavatelství Burda Praha, kde zastával pozici obchodního ředitele. Zkušenosti získával i ve vydavatelstvích Bauer Media nebo Mafra. Mimo práci se rád věnuje rodině, přátelům, domácím mazlíčkům, cestování, sportu a malé rodinné kavárně.

Kristýna Hořovská

PR specialista

Sdílet na sítích