Nevíte si rady s nastavením firemního profilu, jak napárovat peněženku či jak podpořit firmu? Pak zavítejte do nové nápovědy Firmy.cz.

27. ledna 2021

Je to již několik měsíců, kdy jsme spustili nové administrační rozhraní a nové prvky Seznam Naplno, které umožňují zviditelnit vaši firmu. Pro zpřehlednění všech novinek a nastavení jsme pro vás vytvořili zbrusu novou nápovědu Firmy.cz.

V nápovědě najdete nově i řadu tipů a doporučení, které vám pomohou nejen s nastavením profilu, ale i s oslovením potenciálních zákazníků.

Hned v horní části nápovědy naleznete nejčastější otázky, které pro vás průběžně aktualizujme. Když si tak s něčím budete lámat hlavu, tady najdete odpovědi. Zároveň se můžete rovnou prokliknout do administračního rozhraní nebo mrknout na tarify Seznamu naplno.

Boční navigační menu jsme rozdělili do několika sekcí tak, aby pro vás bylo co nejvíce přehledné:

  • Začínáme – Základní informace o službě, profilu a jeho zobrazení na jednom místě.
  • Administrační rozhraní – Pro ještě lehčí orientaci v adminu. Najdete tu informace o nabídkách a událostech, statistikách a nastavení.

  • Firemní profil – Svou vizitku na internetu určitě neberte na lehkou váhu. V této sekci se dozvíte, co by nemělo ve vašem profilu chybět a kde se ty nejdůležitější prvky doplňují. Můžete tu spravovat recenze, widgety či svůj feed.

  • Kampaně a cílení – Tato část je klíčová pro propagaci firmy. Najdete tu mnoho informací o Chytrém a Detailním nastavení kampaní a nápovědu k Cílení.

  • Pravidla a specifikace – Bez pravidel to prostě nejde. I my je máme. Naleznete tu vše, co se musí dodržovat, včetně tipů k nastavení. Od pravidel pro recenze, grafiku po pravidla pro nabídky a události.

Doufáme, že vám bude nová nápověda užitečná. A pokud jste v ní přesto nenašli to, co jste hledali, ozvěte se nám prosím prostřednictvím kontaktního formuláře.

Tým Firmy.cz

Sdílet na sítích