Seznam Partner do nového roku vstupuje s vylepšeným webem

11. ledna 2021

I dobré věci je stále třeba vylepšovat, proto jsme se pustili do optimalizace webových stránek a přidali navíc spoustu nových informací a zlepšení. Těšit se můžete třeba na přehlednější uspořádání nebo na případové studie. Pojďme se podívat, co vše je nového.

Čistší a svěží vzhled

Hned úvodní stránka vás přivítá svým přehledným designem, díky kterému se okamžitě zorientujete. Přibyly například přehledné záložky, které vás navedou správným směrem. Tím pádem rychleji najdete přesně to, co hledáte.

Máme odpověď téměř na vše

Nenašli jste informace, které jste hledali? Nezoufejte, v každé kategorii najdete nejčastější otázky a odpovědi na dané téma.

Ucelené informace k jednotlivým službám

Seznam Partner nabízí široké portfolio služeb, které zahrnuje Seznam Doporučuje, Newsfeed, udělování souhlasů (CMP) či videoreklamu. V novém webu ke každé službě najdete ucelené informace, které vám poradí, jak ji nejlépe využít.

Případové studie

Přidali jsme záložku s případovými studiemi. Mohou vám sloužit jako inspirace a ukázka toho, jak z reklamy na webu získat maximum.

Web Seznam Partner je to správné místo pro odstartování monetizace vašeho webu. Přesvědčte se sami a podívejte se na nové web.

Za tým Seznam Partner

Renata Cinkeová

Sdílet na sítích