Nové kategorie a parametry na Zboží.cz od února 2021

2. února 2021

Nedávno jsme vám přiblížili výhody uvedených kategorií a parametrů u vašich nabídek. Po souhrnu novinek navazující na toto téma vám opět přinášíme přehled nově založených kategorií a parametrů a dalších změn, ke kterým došlo během ledna tohoto roku. Založili jsme 4 nové kategorie a přidány či upraveny jsou desítky parametrů.

Nově založené kategorie

Na vaše připomínky jsme založili 4 nové kategorie. Doporučujeme vám zkontrolovat a upravit CATEGORYTEXT v XML feedu pokud je váš sortiment pro tyto kategorie relevantní:

Domácí spotřebiče | Péče o tělo | Péče o vlasy | Elektrické kartáče na vlasy

Dům, byt a zahrada | Bydlení a doplňky | Bytový textil, doplňky a dekorace | Bytové dekorace | Lucerny

Auto-moto | Autodoplňky | Zimní clony

Potraviny a nápoje | Potraviny | Keto dieta

Nové parametry

S vylepšováním kategorií souvisí i přidání dalších parametrů, díky kterým si uživatelé na webu mohou vyfiltrovat jednotlivé nabídky či produkty.

Správné zadání hodnot do tagu PARAM si můžete zkontrolovat v naší nápovědě.

Jakých kategorií se změna parametrů týká, se dozvíte zde.

TOP parametry, které doporučujeme vyplnit:

Kuchyňské váhy

V kategorii kuchyňské váhy přibyly další parametry, díky kterým bude snazší si vybrat tu správnou váhu pro zdravé a chutné vaření. Nové jsou například parametry: přesnost, maximální váživost, ale i indikátor slabé baterie, možnost volby jednotek, retro nebo na zeď.

Běžecké pásy

Do této kategorie jsme přidali parametry, které z běžeckých pásů tvoří ideální pomocníky pro udržování kondice. Nově zde lze vyfiltrovat, zda pás disponuje podsvíceným displejem a reproduktorem a zda je možné si přednastavit profil trati.

Balanční desky a podložky

V kategorii balanční desky a podložky jsme nově umožnili zákazníkům filtrovat i podle rozměrů a hmotnosti. Dále rozlišujeme desky a podložky i podle toho, zda mají masážní bodliny.

Švihadla, Gymnastické míče

Švihadla se dají nově rozlišit na ty s počítadlem a zátěžová, u gymnastických míčů nyní nechybí ani barevné rozlišení, stejně tak přibyly parametry barva a protiskluzový povrch. Filtrace pomůže i při hledání míčů s pumpičkou.

Pračky se sušičkou a Sušičky

U obou kategorií došlo k přidání parametrů hmotnosti a vlastnosti invertorového motoru. Kategorie pračky se sušičkou ještě získala možnost hledání podle roční spotřeby vody a roční spotřeby energie.

Žehličky na vlasy

Uživatelé si nyní snadněji vyberou správnou žehličku na vlasy podle parametru závěsné oko, které umožní žehličku zavěsit například na háček. Počet teplot zase pomůže ochránit vlasy před příliš vysokou teplotou.

Dalších 100 parametrů, ve kterých proběhla změna, naleznete v tabulce ke stažení.

Stáhnout tabulku doplněných parametrů

Zajímá-li vás, jak pomocí tagu CATEGORYTEXT a PARAM můžete zlepšit viditelnost vašich nabídek, přečtěte si náš článek na toto téma. Přejete-li si založit novou kategorii nebo parametr, které vám na Zboží.cz chybí, napište nám na zbozi@firma.seznam.cz.

Tým Zboží.cz

Sdílet na sítích