Seznam.cz spustil nový web pro vývojáře, který jim nabídne kompletní servis

Aneta Kapuciánová 26. března 2021

Prostřednictvím nové webové stránky vyvojari.seznam.cz umožní česká internetová jednička, společnost Seznam.cz, odborné veřejnosti využívat rozmanité nástroje pro vývojáře, a to ve většině případů zcela zdarma. Tvůrci webových řešení a mobilních aplikací tak mají nově na jednom místě k dispozici především technické informace o tom, jak nástroje od Seznamu využívat a implementovat do vlastních služeb. V současné době obsahuje web pouze základní nabídku, nicméně další nástroje a funkcionality budou postupně přibývat.

Platforma je určena nejen vývojářům z partnerských společností Seznam.cz a klientům reklamního systému, ale může ji využít kterýkoli provozovatel webových stránek nebo mobilních aplikací. „Zájemcům poskytneme například bezpečný a komfortní způsob přihlášení uživatelů na jejich webových stránkách pomocí uživatelského účtu u Seznamu,“ popisuje nový nástroj Petra Jeřábková, produktová manažerka Seznam.cz, a dodává, že ochrana osobních údajů uživatelů je v tomto případě naprostou samozřejmostí.

Použití nástrojů od Seznamu, které pomohou vylepšit partnerské weby, přitom není vůbec složité. V případě, že uživatelé chtějí přidat například tlačítko „Přihlásit přes Seznam“, stačí na webu pro vývojáře službu nastavit, odsouhlasit podmínky a ihned začít řešení využívat. Tlačítko „Líbí se“ nebo třeba API pro Mapy.cz je podobně jednoduché. Nový web přitom představí všechny nástroje přehledně na jednom místě.

Aneta Kapuciánová

PR manažerka a tisková mluvčí

Sdílet na sítích