Nové kategorie a parametry na Zboží.cz od července 2021

2. července 2021


Po
nedávném souhrnu novinek přinášíme přehled nových kategorií, nově založených či upravených parametrů a dalších změn, ke kterým došlo v červnu tohoto roku. 

Nové parametry

Díky novým parametrům si uživatelé na webu mohou vyfiltrovat jednotlivé nabídky či produkty, také se jim informace zobrazí v detailu produktu.

Správné zadání hodnot do tagu PARAM si můžete zkontrolovat v naší nápovědě.

Jakých kategorií se změna parametrů týká a ke kterým jsme přiřadili parametry nové, se dozvíte zde.

TOP parametry, které doporučujeme vyplnit:

Helmy na motorku

Během léta se všichni těší na tuzemskou dovolenou, proto jsme si pohráli s kategorií Helmy na motorku. Díky novým parametrům bude teď snadnější si jednu takovou pořídit. Dodali jsme vlastnosti homologace, pro bezpečnou a pohodlnou jízdu jsou zde úprava proti mlžení a ventilace, ale také barvu a hmotnost. Jako doplňkový parametr jsme zařadili polstrování helmy, které zvyšuje komfort při nošení. Má hodnoty koženka, molitan a mikroplyš

RC modely aut a RC modely letadel

Naše kategorie RC modelů se rozrostly hlavně o nové hodnoty u parametru připravenost modelu a to o hodnoty ARF, ARR, KIT, RTR. Kategorie RC modely aut získala ještě parametr osvětlení modelu pro lepší zážitek, RC modely letadel jsme obohatili o doplňkový parametr počet motorů.

Myši a Klávesnice

V obou kategoriích došlo ke značným změnám v parametrech. U Myší přibyly vlastnosti nastavitelné DPI a tichá tlačítka, pro uživatele produktů značky Apple také vlastnost kompatibilní s MacOS. Nově se dá filtrovat podle hmotnosti myši: lehká (do 89 g), střední (90-130 g) a těžká (od 131 g). Aktualizovali jsme i informaci o typu kolečka, nyní je možné vybrat z hodnot mechanické, dotykové a nebo čtyřsměrné. Hráče může zajímat i doba odezvy. V kategorii Klávesnice máme nově kromě parametru barva hlavně vlastnosti, podle kterých se klávesnice často hledají. Vznikly zde parametry s numpadem, regulace jasu, nově i vlastnost mechanická a pro náročné uživatele je tu i možnost zaškrtnout vyměnitelná tlačítka a dynamické podsvícení.

Zahradní sestavy

Slunečné období láká posedět na zahradě. K tomu jsme přizpůsobili Zahradní sestavy, kdy jsme kromě nově přidaných parametrů během jara upravili parametr materiál zahradní sestavy, kde je možné nyní vybrat z hodnot podle převládajícího materiálu: dřevo, dřevo/plast, dřevotříska, kov, kov/dřevo, kov/plast, kov/sklo, kov/umělý ratan, kov/umělý ratan/sklo, masiv, plast, ratan, umělý ratan, sklo.


Další parametry, ve kterých proběhla změna, naleznete v tabulce ke stažení.

Pokud si chcete zobrazit pouze nově přidané parametry ke kategoriím, tabulku naleznete zde.

Zajímá-li vás, jak pomocí tagu CATEGORYTEXT a PARAM můžete zlepšit viditelnost vašich nabídek, přečtěte si náš článek na toto téma. Přejete-li si založit novou kategorii nebo parametr, které vám na Zboží.cz chybí, napište nám na zbozi@firma.seznam.cz.

Tým Zboží.cz

Sdílet na sítích