Nově vás upozorníme na extrémní počasí přímo ve Vyhledávání

Blíží se extrémní teploty, silné bouřky, husté sněžení, námraza, probíhají požáry nebo hrozí povodně? Na všechno vás včas upozorníme. Představujeme vám horkou novinku předpovědi počasí v našem Vyhledávání. Ve spolupráci s Českým hydrometeorologickým ústavem (ČHMÚ) vám dáme vědět na blížící se extrémní situace.

Stačí kliknout na samotnou výstrahu a hned zjistíte více informací. Dozvíte se důvody jejího vyhlášení a také doporučení, jak se vyvarovat případné újmě na zdraví, majetku nebo třeba úrodě. Byli bychom rádi, kdyby vám naše nová funkcionalita pomohla vyhnout se jakékoli nepříjemnosti spojené s počasím.

Předpověď počasí ve Vyhledávání, kterou vydáváme například na dotazy typu „počasí”, „počasí pozítří” nebo „předpověď Praha”, je od ledna letošního roku postavena na detailních datech z Počasí.cz –, respektive Windy.com., A právě díky tomu jsme schopni nabídnout předpověď pro jakékoliv místo na světě.

To se hodí v průběhu celého roku. V létě při dovolenkování nejen u nás, ale i v cizině. Teď na podzim při toulkách barevnou krajinou – ať už tou českou či za hranicemi. Nebo třeba v zimě, kdy potřebujete zjistit, jestli jsou podmínky na pořádnou lyžovačku. Stačí pak jen do našeho Vyhledávání zadat dotaz jako je „počasí v Chorvatsku”, „počasí na Thassosu” nebo „předpověď pro Tatry”.

Při rychlé kontrole počasí před odchodem ven nebo třeba při plánování víkendového výletu s dětmi jistě oceníte i výhled na několik dní dopředu, informaci o biozátěži a povětrnostních podmínkách nebo třeba graf s hodinovou předpovědí včetně dešťových či sněhových srážek.

Věříme, že díky těmto parádním funkcím, které jsme pro vás letos připravili, je naše přímá odpověď ve Vyhledávání skvělou každodenní alternativou či alespoň doplňkem na cestě k vaší oblíbené předpovědní službě.

Naši předpověď počasí denně při vyhledávání použije několik desítek tisíc uživatelů. Budeme rádi, když ji vyzkoušíte i vy a dáte nám vědět, jak se vám nejen vzhledem, ale i funkcemi a přesností líbí.

Sdílet na sítích