Vánoční Sklik výzva je tady

Spravujete kampaně v Skliku? Přihlaste se do naší Sklik výzvy a vyhrajte skvělé ceny. A nově se mohou zapojit opravdu všichni (tedy kromě klientů, kterým kampaně spravujeme my v Seznamu). Nezáleží tedy na tom, jestli jste specialista v agentuře, freelancer nebo pracujete přímo na straně klienta. Možnost přihlásit se a vyhrát má opravdu každý!

Blíží se Vánoce a všichni začínáme řešit dárky pro své nejbližší. Pokud pracujete stejně jako my v online marketingu, tak nám dáte zcela jistě za pravdu, že to je pro mnoho klientů nejdůležitější období v roce. Víme, že odvádíte v kampaních Skliku skvělou práci a my vás za to chceme odměnit. Proto jsme pro vás připravili další Sklik výzvu. Soutěž, kde se pochlubíte svojí prací a seznamácký Ježíšek toho nejlepšího z vás štědře odmění.

Jak se do Sklik výzvy zapojit

Vyberte jeden účet, ve kterém využíváte široké možnosti naší Sklikové obsahové sítě. Právě tu totiž bude naše porota hodnotit. Mezi hodnotící kritéria bude patřit to, které typy cílení a formáty v obsahové síti využíváte a jak pracujete se strukturou kampaní/sestav. To všechno vyhodnotí naše odborná porota a do 21. 11. 2021 vyhlásí vítěze.

A jak se do Sklik výzvy tedy přihlásit? Najděte se v postupu níže:

Pak vyberte klienta, který má podle vás největší šanci vyhrát a kterému spravujete kampaně v Skliku. Přihlaste se s ním skrze formulář níže. Každý specialista v agentuře může přihlásit vždy jen 1 účet.

Pak vyberte klienta, který má podle vás největší šanci vyhrát a kterému spravujete kampaně v Skliku. Přihlaste se s ním skrze formulář níže. Každý freelancer může přihlásit vždy jen 1 účet.

Pak vyberte jeden ze svých Sklikových účtů, který má podle vás největší šanci vyhrát a kterému spravujete kampaně v Skliku. Přihlaste se s ním skrze formulář níže. Každý specialista na straně klienta může přihlásit vždy jen 1 účet.

Přihlásit se můžete do neděle 17. 10. 2021 skrze formulář níže – nejpozději do 23:59 hodin.

Pro účely naší výzvy jsme sestavili porotu. Ta se odborným okem podívá na všechny přihlášené účty Skliku a nejpozději 21. 11. 2021 vyhlásí vítěze.

O co se soutěží

  • Bedna s vínem a šunkou jamon
  • Sedací pytel
  • Hodnotný poukaz pro specialistu na nákup zboží nebo služeb

Tak neváhejte a přihlaste se do Sklik výzvy i vy.


Za tým Sklik Jakub Loula a Jan Zvolánek

Sdílet na sítích