Podpořte své inzeráty a zvyšte pravděpodobnost, že budou zobrazeny na každé stránce. Zkuste „Přednostní výpis“

2. listopadu 2021

Pokud chcete podpořit vaše inzeráty a zvýšit pravděpodobnost, že budou zobrazeny na každé stránce ve výpisu inzerátů konkrétní značky, kterou zájemce o vůz uvidí, máme pro vás jednoduché řešení. Pojďme si představit „Přednostní výpis“.

Přednostní výpis je jinými slovy zvýrazněná pozice inzerátů, doplněná o popisek „Doporučené inzeráty“.

Na Sauto je řazení inzerátů přednastavené tak, aby se inzeráty řadily podle data vložení, od nejnovějších po nejstarší. V tomto případě, se postupem času váš inzerát může propadat níže, v návaznosti na vkládání inzerátů stejné značky a modelu jinými prodejci. V případě, kdy je inzerát už delší dobu aktivní a je tedy v řazení inzerce na nižších pozicích, dá se takzvaně „topovat“ a inzerát se znovu přemístí do popředí, dokud nedojde k jeho zestárnutí díky dalším novinkám, ale i jinému topování.

Přednostní výpis

Řazení inzerce si můžete ručně přenastavit. Například na řazení podle ceny. Tedy od nejlevnějších po nejdražší či naopak. V tomto případě je tedy funkce topování neaktivní a není možné pozici inzerátu ovlivnit. Snad jen úpravou ceny.

Změnu řazení inzerátů v současné době využívá 17 % uživatelů.

Oproti tomu vám „Přednostní výpis“ přináší jistotu garantované pozice ve výpisu inzerátů, a to sedmé či osmé. Přednostní výpis se zobrazuje na všech stranách výpisu inzerátů zvolené značky. Jeho využíváním tak maximálně zvyšujete pravděpodobnost, že inzerát kupce zaujme a tím pádem pravděpodobnost rychlého prodeje vozu, a to bez ohledu na to, jaké řazení inzerce uživatel právě využívá.

Pozice přednostního výpisu jsou unikátní také v tom, že jsou zobrazené jen maximálně dva inzeráty pro každou značku vozu na jedné stránce. To znamená, že službu může využívat jen omezený počet inzerentů.

Pokud máte PV objednaný pro jakoukoli značku, můžete prezentovat neomezené množství inzerátů všech modelů této značky.

Systém je nastavený tak, aby primárně zobrazoval takové modely, které zájemce právě hledá, pokud je máte do PV zařazené. Výběr vozů, které se budou v PV zobrazovat, provedete jednoduše ve vašem administračním rozhraní Sauto nebo ve vámi využívaném importním softwaru.

Bližší informace vám sdělí přímo váš obchodní zástupce Sauto nebo naše zákaznická podpora.

Tým Sauto.cz

Sdílet na sítích