Podpořte inzeráty na Sauto.cz díky Topování

23. června 2021

V pondělí 14. června jsme spustili novou verzi inzertního serveru Sauto.cz. Na Sautu je velké množství novinek a upravených funkcionalit, mezi které patří nové řazení inzerátů podle jejich stáří. Touto změnou chceme lidem umožnit, aby viděli nejnovější nabídku vozidel na trhu.

V návaznosti na četnost přidávání nových inzerátů se může váš inzerát posunout ve výpisu inzerátů níže. Abychom vám dali možnost inzerát znovu přesunout do popředí, zavedli jsme funkci Topování, která vám umožní přesunout inzerát ve výpisu výš.

96 % reálných uživatelů Sauta využívá řazení inzerce dle stáří inzerátů

Topovat může každý inzerent využívající firemní inzerci Sauto, a to bez jakéhokoli omezení. Záleží tedy pouze na vás kdy, jak často a kolik inzerátů budete topovat.

Topování můžete provést v administračním rozhraní Sauto nebo přes importní software, pokud tuto funkcionalitu software podporuje. Můžete topovat jednotlivé inzeráty, ale i více inzerátů najednou.

Detailní návod, jak Topování provést v administračním rozhraní, najdete v návodu klientské administrace.

Topování v administračním rozhraní

Pokud chcete Topování využívat pomocí importního softwaru, kontaktujte zákaznickou podporu dotyčného programu.

Cena za Topování je 3 Kč bez DPH za jedno topnutí a je jednotná pro všechny inzeráty a prodejce. Nezáleží tedy na velikosti vaší databáze, ani na značce vozu, který chcete topovat.

Věříme, že vám tato funkce usnadní prodeje vozů i budování povědomí o vaší značce.

O dalších novinkách vás budeme pravidelně informovat opět tady, na blogu Sauto.cz.

Tým Sauto.cz

Sdílet na sítích