Nechte své inzeráty vyniknout díky prověření Cebia

Jan Němec 13. května 2024

Podpořte svou inzerci na Sauto.cz pomocí prověření Cebia, které je nově interaktivní. Pro potenciální kupce to znamená, že si rychle, online a zdarma prostudují historii vozidla, zatímco vám nová funkcionalita dodá na důvěryhodnosti. A to hned na první pohled.

Pokud v inzerátu na Sauto.cz zobrazujete celé VIN vozidla a prověříte si ho u společnosti Cebia, můžete část informací z kompletního prověření nahrát přímo do detailu inzerátu.

Základní prověření obsahuje kontrolu najetých kilometrů, odcizení, financování a informaci, zda vozidlo nebylo provozováno jako taxi. Případní zájemci o vozidlo tak prověření budou mít neustále na očích a vy budete – coby prodejce – působit důvěryhodněji.

Tato funkcionalita v posledních týdnech prošla modernizací – oproti stávajícímu PDF certifikátu ke stažení mají kupující neustále k dispozici proklik na základní prověření vozidla ve formě URL. Odkaz navíc obsahuje více informací s možností rozkliknutí jednotlivých položek do většího detailu.

Aby se u vašeho inzerátu prověření Cebia zobrazovalo, nesmí být starší než 6 měsíců. Díky tomu bude vaše nabídka působit transparentně, protože potenciální kupující budou mít aktuální informace o voze. Tím vzroste pravděpodobnost, že k prodeji skutečně dojde.

Aby byla inzerce ještě přehlednější, označili jsme nově inzeráty, které obsahují prověření, logem Cebia v úvodní fotografii ve výpisu inzerátů. Díky tomu kupující prověřená vozidla na první pohled poznají.

Logo Cebia je ve výpisu inzerátů viditelné na první pohled.

Proč Cebia?

Společnost Cebia se zaměřuje na prověřování a zabezpečování všech druhů vozidel. Mezi její hlavní služby patří online prověření historie vozidla pomocí systému, který obsahuje miliardy záznamů z jejich historie z ČR i zahraničí a je největší databází svého druhu v Evropě.

Zobrazování VIN doporučujeme využívat i v případě, že prověření Cebia do inzerce nemáte v plánu importovat. Zobrazení kompletního VIN působí transparentně a takto nastavené zobrazení může přispět k úspěchu inzerce.

Jan Němec

Konzultant inzertních služeb senior

Sdílet na sítích