Více zobrazení a méně práce. Zrcadlení na Sbazaru má skvělé výsledky

Jan Němec 28. února 2023

V polovině roku 2022 jsme na Sauto nasadili novou funkci, která umožňuje zrcadlení nabídek na Sbazar. Zrcadlení tak automaticky přenese inzeráty z profilu na Sauto také na Sbazar. S více než půlročním odstupem jsme se podívali na to, jak si zrcadlení vede.

Od spuštění této novinky uběhlo 7 měsíců, během kterých jsme přijali 170 objednávek. A jejich frekvence má stále vzrůstající tendenci. Je zřejmé, že si Zrcadlení u inzerentů získává pevné místo v celkové strategii prodeje vozů.

Ze statistik, které jsme získali z administračního rozhraní prodejců, je zřejmé, že zrcadlené inzeráty na Sbazaru průměrně přinášejí 25 % zobrazení detailu inzerátů navíc. A v případě telefonního čísla jde dokonce o 30 %.

Chcete oslovit ještě více uživatelů Sauta? Vyzkoušejte nativní inzerát.

Z toho plyne, že podpořit inzerci na Sauto zrcadlením na Sbazar může výrazně usnadnit prodej vozidla, protože umožňuje automaticky z jednoho rozhraní oslovit zájemce o koupi na dvou různých serverech. Pokud si rozšiřující funkci Zrcadlení zaplatíte, nemusíte se už o nic starat. Inzeráty se na Sbazar.cz zkopírují automaticky. Takže není potřeba manuálně nastavovat, které vozy chcete na Sbazar odeslat.

Zrcadlení má i ekonomický přínos. Když na Sauto vytopujete zrcadlený inzerát, bude vytopován na obou serverech, a to za stále stejnou cenu, tedy 3 Kč bez DPH. Za cenu jednoho topování na Sbazaru, které stojí 29 Kč, tak můžete vytopovat podstatně více inzerátů.

Funkci můžete využít pro všechny typy vozidel včetně užitkových a nákladních vozů nebo pracovních strojů. A nezáleží na tom, jestli jde o vozidlo nové, ojeté, předváděcí nebo havarované. 

Pokud chcete, aby se na Sbazaru zrcadlily i vaše inzeráty, kontaktujte svého obchodního zástupce Sauto nebo naší podporu na e-mailu podpora@sauto.cz.

Jan Němec

Konzultant inzertních služeb senior

Sdílet na sítích