Sauto umí nově zrcadlit inzerci na Sbazar

Jan Němec 1. srpna 2022

Na Sauto.cz jsme nasadili doplňující funkci v podobě zrcadlení nabídek na Sbazar.cz. Pokud tedy využíváte k prezentaci svých inzerátů na Sauto předplacené databáze, nově si můžete objednat i rozšiřující funkci Zrcadlení. Ta automaticky přenese inzeráty z profilu Sauto na Sbazar.

Automatické zrcadlení můžete využívat v případě, že máte předplacenou databázi Sauto 10, Sauto 100, Sauto 200 nebo Sauto 300 s dobou platnosti jednoho roku. Objednat si můžete také Zrcadlení pro pobočkové databáze. Podmínkou je, že už máte Zrcadlení pro centrální pobočku, nebo musí být součástí nové objednávky.

Objednávka Zrcadlení pro pobočky je možná pouze ve stejných velikostech jako u centrálních databází.

Na Sbazar můžete kopírovat všechny inzeráty ojetých, předváděcích, havarovaných, ale i nových vozů, které nabízíte k prodeji. Ať už jsou to osobní a užitkové vozy, nákladní vozy nebo třeba pracovní stroje.

Pokud si zaplatíte funkci Zrcadlení, nemusíte se už o nic starat. Inzeráty, které splňují výše popsané parametry, se na Sbazar.cz zkopírují všechny automaticky samy. Nemusíte tak vybírat, jaké vozy na Sbazar chcete odeslat.

Kdo může funkci používat a je něčím omezená?

Zrcadlení je omezené pouze objednávkou roční databáze a to do maximální velikosti Sauto 300. Co se týče hlediska nahrávání inzerátů, není funkce ničím omezená. Inzeráty můžete stále vkládat ručně pomocí administračního rozhraní, nebo za pomoci importního softwaru. Rozšířenou funkci mohou používat tedy opravdu všichni.

Předplacená funkce Zrcadlení se vztahuje i na topování. Jakmile vytopujete inzerát na Sauto, automaticky se vytopují nabídky i na Sbazaru. Stále za 3 Kč bez DPH za jedno topování jednoho inzerátu.

Pro více informací o Zrcadlení se obraťte na vašeho obchodního zástupce Sauto, nebo na e-mail naší technické podpory: podpora@sauto.cz

Jan Němec

Konzultant inzertních služeb senior

Sdílet na sítích