4 důvody, proč se vyplatí zrcadlit inzeráty z Sauta na Sbazar

Jan Němec 14. února 2024

Hodně muziky za rozumné peníze. I tak by bylo možné popsat Zrcadlení, díky kterému se inzeráty z Sauto.cz automaticky propisují také do inzerce na Sbazar.cz. Že ještě nezrcadlíte? Máme pro vás pár argumentů, proč se vyplatí si za tuto funkci připlatit.

1. Ušetříte čas

Pokud využíváte firemní databázi na Sauto.cz a objednáte si doplňující funkci Zrcadlení, vaše inzeráty se automaticky kopírují z profilu Sauto.cz také na Sbazar.cz. Nemusíte inzeráty ručně vytvářet v adminu Sbazaru, takže si ušetříte čas, protože zabijete dvě mouchy jednou ranou.

Zjistěte ještě více o tom, jak Zrcadlení funguje.

2. Veškeré změny se propíšou i na Sbazar

Zrcadlení inzerátů zajišťuje, že jsou nabídky na Sautu a Sbazaru vždy identické. Jakákoliv úprava nebo doplnění inzerátu na Sautu se automaticky promítne i do zrcadleného inzerátu na Sbazaru. Tím se nejenže snižuje riziko vzniku nepřesností, ale navíc to zvyšuje celkovou kvalitu vaší inzerce. 

Inzeráty jsou na obou portálech totožné.

3. Statistiky najdete na jednom místě

Se Zrcadlením můžete statistiky inzerce na obou službách (Sauto.cz a Sbazar.cz) sledovat v jednom rozhraní – na Sauto.cz. To usnadňuje a zjednodušuje správu a monitorování inzerce. Nemusíte přepínat mezi různými systémy a můžete pohodlně a efektivněji spravovat své inzeráty. 

Tabulka obsahuje reálná data získaná v období od srpna do října 2023.

4. Cena, která vás příjemně překvapí 

Jedním z největších benefitů funkce Zrcadlení je cena, která začíná na 15 % z ceny databáze Sauto. A navíc – když topujete inzerát na Sautu, inzerát se automaticky topuje také na Sbazaru, a to za cenu 4 Kč bez DPH. Topování inzerátu přímo na Sbarazu přitom stojí 29 Kč s DPH. Zrcadlení vám umožní efektivněji spravovat inzeráty, optimalizovat náklady na inzerci a za investované peníze získat maximální dosah.

Jan Němec

Konzultant inzertních služeb senior

Sdílet na sítích