Nové kategorie a parametry na Zboží.cz od května 2022


Po nedávném souhrnu novinek přinášíme přehled nových kategorií, nově založených či upravených parametrů a dalších změn, ke kterým došlo v dubnu tohoto roku.

Nové parametry

Díky novým parametrům si uživatelé na webu mohou vyfiltrovat jednotlivé nabídky či produkty, také se jim informace zobrazí v detailu produktu.

Správné zadání hodnot do tagu PARAM si můžete zkontrolovat v naší nápovědě.

Jakých kategorií se přidání parametrů týká, se dozvíte zde.

TOP parametry, které doporučujeme vyplnit:

Hry pro Xbox 360, Hry pro Xbox Series, Hry pro Xbox One, Hry pro Playstation 4 a 5, Hry pro Nintendo switch 

V kategoriích se hrami přibyl parametr rok vydání či druh licence s hodnotami elektronická licence, krabicová, legalizační, OEM, upgrade. Hry jsou dále děleny dle typu na DLC, rozšířená edice, sběratelská edice, základní hra. Do vlastností pak přibyly parametry indie nebo multiplayer.

Herní volanty

V kategorii lze nově pomocí parametrů vyplňovat, zda jsou vhodné pro PS5, Nintendo Switch či X-box series. Dále přibyl parametr počet pedálů.

Rotopedy a ergometry, Steppery, Eliptické trenažéry, Veslovací trenažéry, Cyklotrenažéry

Do kategorií byly nově přidány parametry udávající šířku, výšku a hloubku stroje. Dále přibyl parametr pro rozlišení konstrukce stroje –  pro rotopedy a ergometry s hodnotami airbike, klasická, mini rotoped, recumbent, skládací, pro eliptické trenažéry s hodnotami přední setrvačník, zadní setrvačník a pro steppery mini stepper, stojanový stepper. Přidán byl i parametr hmotnost setrvačníku a u kategorií také nově je k vyplnění parametr displej. Z dalších vlastností pak přibyl např. parametr HRC program nebo transportní kolečka.

LED lišty a LED panely

V kategorii LED lišty je nyní nově možnost rozlišení dle typu lišty pomocí hodnot difuzor, koncovka/úchyt, nástěnná, podlahová, rohová, schodišťová, vestavná. Dále přibyl parametr materiál lišty s hodnotami kov, kov/plast, plast, silikon.

V LED panelech pak najdete například parametr tvar svítidla, který panely rozlišuje dle jejich tvaru hodnotami atypické, hranaté, kulaté, obdélníkové, oválné. Nově je zde také možnost vyplnit napětí LED panelu či teplotu chromatičnosti. Z vlastností pak byly přidány například parametry dálkové ovládání, PIR senzor či parametr smart.

Zajímá-li vás, jak pomocí tagu CATEGORYTEXT a PARAM můžete zlepšit viditelnost vašich nabídek, přečtěte si náš článek na toto téma. Přejete-li si založit novou kategorii nebo parametr, které vám na Zboží.cz chybí, napište nám na zbozi@firma.seznam.cz.

Zajímavým kategoriím a trendy tématům jsme se věnovali i v magazínu Zboží, kde se naši redaktoři snažili odhalit nejlepší nosiče kol. Připravili jsme spoustu tipů jak na mobilní telefony a už se těšíme na další technologické novinky 2022. Na závěr připomínáme že se probouzí zahrada a možná budete potřebovat nové zahradní nářadí.

Tým Zboží.cz

Sdílet na sítích