Slovenskou pobočku firmy Seznam.cz řídí Martin Kaniansky

Aneta Kapuciánová 9. května 2022

Novou, a zároveň první zahraniční pobočku české internetové jedničky Seznam.cz se sídlem v Bratislavě vede od května zkušený profesionál v oboru e-commerce Martin Kaniansky. V roli Country Managera bude řídit a rozvíjet tým několika desítek zaměstnanců, kteří nastoupí na otevřené vývojové a programátorské pracovní pozice.

„Velmi mě těší, že jsem dostal příležitost stát se součástí týmu, který rozbíhá vůbec první pobočku technologické jedničky Seznam.cz na Slovensku. Zároveň mám velkou radost z toho, že dáme příležitost místním šikovným vývojářům a produktovým manažerům podílet se na rozvoji oblíbených seznamáckých služeb,“ říká ke svému nástupu do společnosti Martin Kaniansky.

Martin Kaniansky je novým Country Managerem ve společnosti Seznam.cz

Kaniansky v minulosti pracoval v několika digitálních týmech mediální agentury MediaCom v Bratislavě i v Praze. Následně vedl marketingové a obchodní oddělení části slovenské pobočky Centrum Holdings. Posledních šest let působil ve společnosti Sygic, lídra na trhu digitálních navigací, kde vedl divizi E-commerce a marketingu pro rezidentní zákazníky. Ve svém volném čase se věnuje hlavně rodině a je velkým fanouškem nejnovějších technologií, inovací a také různorodých sportovních aktivit.

„Pro naše služby neustále hledáme odborníky napříč všemi obory. Zejména o seniorní vývojářské pozice je na tuzemském trhu velký zájem, proto jsme se rozhodli dát příležitost i zájemcům ze Slovenska. Vzhledem k tomu, že u sousedů máme v nabídce více jak dvě desítky pozic, dává nám smysl otevřít v Bratislavě samostatnou pobočku, aby se lidé nemuseli za prací stěhovat,“ vysvětluje Igor Kalaš, Business Development Director Seznam.cz, důvod expanze českého technologického lídra na slovenský trh.

Všechny aktuálně otevřené pracovní pozice na Slovensku najdou zájemci na profesním webu Profesia.sk.

Aneta Kapuciánová

PR manažerka a tisková mluvčí

Sdílet na sítích