Chcete být vidět na Sreality.cz? Pusťte své video na hlavní stránce

Nový videoformát na hlavní stránce portálu Sreality.cz je nejviditelnějším místem, kde můžete umístit svoji nabídku nemovitostí. Hodí se pro developerské projekty, prodej i pronájem. Má skvělý zásah a vaši budoucí klienti ho prostě nemůžou přehlédnout.

Sreality.cz jsou jednička mezi realitními servery. Každý měsíc na nich hledají nebo prodávají nemovitosti přes 2 miliony lidí. Mezi desetitisíci inzeráty by se ten váš mohl ztratit. S videem na homepage se vám to nestane.

Točíte o své nemovitosti video? Měli byste…

Trh s realitami se mění a konkurence mezi makléři je čím dál ostřejší. Jedním z rozdílů, které mohou oddělit úspěšné prodejce od neúspěšných, je schopnost připravit videoprezentaci o nové nabídce. Prodávající ocení, co pro ně děláte, a kupující si nemovitosti lépe všimnou. Navíc jim bude jasnější, jestli je nabídka pro ně nebo ne. Proč točit realitní videa?

  • Představí nemovitost lépe než standardní inzerce
  • Upoutají pozornost
  • Oddělí vás od ostatních prodávajících
  • Díky emocím, které video vyvolává, si kupující nabídku mnohem lépe zapamatují.

Na homepage je vidět nejlíp

Nový videoformát na hlavní stránce Sreality.cz dá vaší nabídce prémiový prostor těžko srovnatelný s čímkoliv jiným. Je optimalizovaný pro všechna zařízení, takže zasáhne uživatele jak na počítači, tak v mobilu či tabletu. A jeho velikost je prakticky nepřehlédnutelná.

Z prvních kampaní vidíme, že CTR videoreklamy se pohybuje nad 1 %.

Žádný křik z obrazovky

Video se na stránce spouští automaticky bez zvuku. Je to proto, aby nerušilo prohlížející v práci či kdekoliv jinde, kde tiše surfují a hledají svůj budoucí domov či investici. Jak s tím pracovat?

  • Zvuk jde samozřejmě dodatečně spustit. Nemusíte točit němý film
  • Každopádně ale k videu doporučujeme přidělat titulky, aby bylo srozumitelné i pro ty, kdo to neudělají.

No a cena?

  • CPT je u tohoto formátu 150 Kč/Net. Jde o čistou a konečnou cenu.

Chcete-li svou nabídku dostat na Sreality.cz a jejich hlavní stránku hned, kontaktujte svého obchodníka nebo napište na email info@sreality.cz

Sdílet na sítích