Přejít na obsah

#Videoreklama



Budujte brand a zvyšte zásah svých kampaní pomocí videoreklamy

Veronika Geltner 8. září 2023

Není pochyb, že videa jsou účinným marketingovým nástrojem a jedním z průlomových trendů ve světě marketingu. Jak odvyprávět příběh a prodat produkt či službu co nejlépe? Pojďme se podívat na to, proč by e-shopy měly využívat videoreklamu a jak mohou tento mocný marketingový nástroj efektivně využít.


Jak podpořit TV kampaň v online prostředí? Zaměřte se na frekvenci

Brandové kampaně jsou bezpochyby důležitou součástí marketingu, a zejména ve vysoce konkurenčním prostředí, nesmíme zapomínat na budování povědomí o značce. Může však být bumper, tedy nepřeskočitelná 6sekundová videoreklama, vhodným prostředkem k rozšíření dosahu televizní kampaně? A má vůbec smysl využít tento formát jako nástroj k budování povědomí o novém produktu? Podívejte se, jak se našemu klientovi Jan …


Nepřehlédnutelná reklama? Vyzkoušejte vertikální video stejně jako Fortuna

Videoreklama je vizibilní forma reklamy, které si návštěvník všimne mnohem lépe než třeba statického banneru. Jde ale ještě zvýšit její zásah? O to se pokusila Fortuna pomocí vertikálního videa, které je při scrollování v článku čtenáři stále na očích. Jak tedy funguje a jak na ní uživatelé reagovali? Klient: Fortuna – Martin Jonáš Account manager …


Chcete být vidět na Sreality.cz? Pusťte své video na hlavní stránce

Nový videoformát na hlavní stránce portálu Sreality.cz je nejviditelnějším místem, kde můžete umístit svoji nabídku nemovitostí. Hodí se pro developerské projekty, prodej i pronájem. Má skvělý zásah a vaši budoucí klienti ho prostě nemůžou přehlédnout. Sreality.cz jsou jednička mezi realitními servery. Každý měsíc na nich hledají nebo prodávají nemovitosti přes 2 miliony lidí. Mezi desetitisíci …

Zpracování osobních údajů

Za účelem využití služby „Newsletter Seznam.cz” dostupné na internetové adrese (URL) https://blog.seznam.cz (dále jen „Služba“) uživatelem Služby (dále jen „Uživatel“) je společnost Seznam.cz, a.s., IČO 261 68 685, se sídlem Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5, provozovatel Služby (dále jen “Provozovatel”) oprávněna zpracovávat osobní údaje Uživatelů (zejména adresné a popisné údaje v rozsahu níže uvedeném), které tito Uživatelé poskytnou Provozovateli v rámci užívání Služby.

Osobní údaje Uživatele budou zpracovány Provozovatelem v nezbytném rozsahu za účelem poskytování Služby, a to zejména za těmito účely:

  • za účelem zařazení kontaktních údajů do databáze Provozovatelem a za účelem zasílání obchodních nabídek Uživateli ze strany Provozovatele;
  • za účelem zařazení kontaktních údajů do kontaktů Provozovatele za účelem vzájemné budoucí komunikace Provozovatele a Uživatele.

Takové zpracování osobních údajů je zákonné, jelikož je nezbytné pro splnění smlouvy, na jejímž základě Uživatel užívá Službu, a jejíchž smluvní stranou je Uživatel, jako subjekt osobních údajů.

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů, dále jen „nařízení“), zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, zákonem č. 111/2019 Sb., kterým se mění některé zákony s přijetím zákona o zpracování osobních údajů, zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Podrobnější informace o nakládání s osobními údaji jsou uvedeny na internetových stránkách Provozovatele, a to v příslušné sekci.

Beru na vědomí