Jarní RTB výzva: Jak umíte kouzlit s videoreklamou?

Vyhlašujeme první letošní RTB výzvu. Tentokrát se v ringu utkají videokampaně a zvítězit necháme pouze jednoho z vás. Vítěze odměníme nejen hodnotnou cenou, ale také prostorem na seznamáckém blogu a našich sociálních sítích. Troufnete si světu ukázat, jak využít video na maximum?

Jak se přihlásit do RTB výzvy? 

Přihlásíte se jednoduše skrze přihlašovací formulář nejpozději do 30. 4. 2023.  Do výzvy můžete vyslat RTB kampaně, které využívají kreativní nebo inovativní strategii, jejíž součástí je i videoreklama (Instream, Outstream) na plochách Seznamu. Soutěžit může jak nově vzniklá kampaň, tak i ta, která už běží. Období, které se bude vyhodnocovat, je od 1. 5. do 31. 5. 2023.  

Co budeme hodnotit 

Při hodnocení se zaměříme především na nastavení kampaně a její optimalizaci. Výstupem ze soutěže bude krátká případová studie, prostřednictvím které můžete prezentovat svou práci. Studii nám zašlete na e-mail rtbvyzva@firma.seznam.cz nejpozději do 16. 6. 2023.

V případové studii doporučujeme uvést: 

  • informace o kampani – objem impresí, období, CTR, CPA, prokliky, počet kreativ, vizibilita, 
  • cíle kampaně, 
  • jak jste optimalizovali, 
  • výsledky kampaně. 

Vyhlášení vítězů 

21. 6. 2023 vyhlásíme jednoho vítěze RTB výzvy, který se může těšit na skvělé ceny. Jeho případovku navíc zveřejníme na našem Sblogu. Přečtěte si i kompletní pravidla výzvy.

Sdílet na sítích