Co nás čeká v rámci RTB výzev v roce 2024? 

13. února 2024

Podobně jako v minulém roce jsme si pro vás i letos připravili zajímavá témata do RTB výzev, ve kterých si můžete zasoutěžit o lákavé odměny. Navíc dostanete příležitost vyzkoušet si práci s úplně novým mobilním formátem. Na co se ve výzvách zaměříme a kdy je spustíme?

Co je RTB výzva?

Jedná se o soutěž pro agentury, freelancery nebo firemní specialisty, kteří využívají programatický nákup reklamy na Seznamu. Součástí výzvy je i napsání případové studie, kde soutěžící vysvětlují průběh a kroky v kampani. Ti nejlepší tak kromě skvělých výher a možnosti vyzkoušet si nové formáty získají také místo na výsluní našeho blogu. 

Jaké výzvy pro vás chystáme v roce 2024?

1. výzva – Mobilní branding

První šanci dostanete už v březnu, kdy se budete moct přihlásit do RTB výzvy zaměřené na téma Mobilní branding. Jedná se o formát, který je na Seznamu často využívaný. Kromě vyšší míry proklikovosti přináší také větší vizibilitu. Využít ho můžete buď ve statickém nebo HTML5 formátu. 

Kdy bude výzva probíhat?

  • Přihlašování: 18. 3. – 31. 3.
  • Hodnocené období: 1. 4. – 31. 5.

2. výzva – Interscroller

Druhou šanci dostanete v srpnu, kdy máme pro vás připravenou výzvu s využitím naší novinky „Interscroller“. Tento formát jsme vyvíjeli dlouho a věříme, že vás práce s ním bude bavit.

Kdy bude výzva probíhat?

  • Přihlašování: 19. 8. – 31. 8.
  • Hodnocené období: 1. 9. – 31. 10.

Kde najdu aktuální informace?

V průběhu roku vás budeme pravidelně informovat o termínech přihlášení do výzev. Díky harmonogramu si už teď můžete naplánovat své kampaně a zvýšit tak své šance na vítězství. Sledujte proto pravidelně naší stránku RTB soutěží, kde najdete veškeré informace a aktuality.

Kde načerpám inspiraci?

Na našem RTB webu se můžete seznámit s proběhlými výzvami. Jejich seznam, který zahrnuje výherce i odkazy na případové studie, najdete na našem RTB webu.

Budeme se těšit na vaše skvělé kampaně.

Tým Seznam RTB

Sdílet na sítích