Nechte zazářit své produkty v anketě Kosmetické hvězdy

5. září 2022

Úspěšná anketa Kosmetické hvězdy otevírá další ročník. Čtenářky a redaktorky webu Proženy.cz vyberou nejoblíbenější kosmetické výrobky roku 2022. Přihlaste i vy svůj sortiment a zajistěte mu vysokou viditelnost v mnoha kanálech.

Kosmetické hvězdy jsou projektem nejčtenějšího lifestylového webu Proženy.cz a jeho čtenářek. Ty v něm hlasují o své nejoblíbenější kosmetické produkty v 9 základních kategoriích, které pak dělíme do podkategorií podle přihlášených produktů. V každé z podkategorií se podle výsledků hlasování vyhlašují vítězové, ve všech udělujeme také prestižní Cenu redakce.

Přihlášené a obzvlášť vítězné produkty mají zajištěnou vysokou publicitu nejen na webu Proženy.cz, ale i na speciální stránce kosmetickehvezdy.cz a v dalších médiích platformy Seznam.cz včetně hlavní stránky.

Čísla, která můžete čekat

Do ankety se loni přihlásilo 283 produktů. Na webu Proženy.cz o ní vyšlo 51 článků, z nichž každý měl průměrně 134 003 čtenářek. Zároveň po celou dobu soutěže na webu Proženy.cz fungovala speciální záložka, která odkazovala přímo do ankety. Během hlasování navíc probíhala soutěž o hodnotné balíčky s produkty od klientů. O 20 balíčků si zasoutěžilo 3416 čtenářek a čtenářů webu.

Koho Kosmetické hvězdy zajímají?
V publiku, které soutěž sledovalo, bylo 82,51 % žen. Nejsilněji mezi nimi byly zastoupeny čtenářky ve věku 40-59 let, těsně následovány ženami mezi 25-39 lety. S každým detailem produktu přitom průměrná čtenářka strávila 43 vteřin. Po stránce kosmetickehvezdy.cz po vyhlášení výsledků surfovala téměř 9 minut.

Speciální zacházení pro vítěze

Další komunikace kolem soutěže se týkala vítězných produktů. Na webu kosmetickehvezdy.cz pro ně vznikla vlastní sekce. Každý vítěz byl také označen ve výpisu jednotlivých kategorií. Souhrnné redakční články na webu Proženy.cz představily všechny vítěze. Redakce navíc od vyhlášení do svých kosmetických článků umísťuje odkazy na anketu a vítězné produkty. Průměrně dosáhne takový článek 154 000 zobrazení.

Každý klient, jehož produkt v některé z kategorií zvítězil, získal diplom a medaili v grafické podobě pro další komunikaci. S oceněním můžou vítězové pracovat v průběhu celého roku až do vyhlášení výsledků dalšího ročníků. Mnozí z nich tuto možnost využili v retailu i v další komunikace a zvýšili tak prestiž o prodeje svého výrobku.

Novinky v Kosmetických hvězdách 2022
  • Ještě silněji propojujeme Kosmetické hvězdy s webem Proženy.cz – ke každé kategorii vyjde samostatný článek.
  • Připravili jsme nové, atraktivní inzertní formáty, které posílí spojení konkrétní kosmetické značky s anketou.
  • Soutěž zapromujeme s ještě větším předstihem a napříč obsahovými službami Seznamu, aby byl její dosah ještě vyšší.
  • Prodlužujeme také termín hlasování pro větší komfort účastníků.

Kde a jak se přihlásit

Firmy mohou přihlásit své kosmetické produkty na emailu kosmetickehvezdy@firma.seznam.cz.

Kategorie, do kterých můžete své produkty přihlásit, najdete na stránkách ankety. Vaše podklady budeme potřebovat do 30. října 2022. Jejich technické parametry najdete tady.

Těšíme se na vaše Kosmetické hvězdy!

Sdílet na sítích