Vánoční svátky s Televizí Seznam: S čerty nejsou žerty, Jak se budí princezny i Byl jednou jeden král. Na Silvestra Jukebox Honzy Dědka speciál

Hana Holubová 24. listopadu 2022

Televize Seznam nadělí letos divákům pohádkový a filmový vánoční program. Na Štědrý den se mohou těšit na pohádky S čerty nejsou žerty či Jak se budí princezny. Během vánočních svátků nebudou chybět další oblíbené pohádky jako Byl jednou jeden král, O statečném kováři, Obušku z pytle ven!, Tři veteráni, Čarodějky z předměstí, Veselé Vánoce přejí chobotnice, Pětka s hvězdičkou, Indiáni z Větrova nebo Kozí příběh a další rodinné filmy. Silvestr bude patřit speciálnímu dílu Jukeboxu Honzy Dědka.

„Letošní Vánoce na Televizi Seznam budou ve znamení nejznámějších českých pohádek, které ve vysílání doplní vybrané zahraniční tituly. Jsem moc rád, že se nám podařilo zajistit skvělý vánoční program pro celou rodinu, na který diváky tímto srdečně zvu,“ říká Ivan Mikula, ředitel Televize Seznam.

Sváteční program odstartuje ve středu 21. prosince speciálem pořadu Moje místa. Hosty pořadu budou pohádkoví princové Jan Čenský a Jan Budař, které doplní princezna Sabina Laurinová. O den později bude následovat vánoční speciál Případů detektiva Murdocha. Pohádkové Vánoce na Televizi Seznam odstartují 23. prosince Pankrác, Bimbác a Servác v rodinné komedii Tři veteráni.

Štědrý den pak bude patřit legendárním pohádkám S čerty nejsou žerty či Jak se budí princezny.

Na první svátek vánoční nabídne televize pohádky O statečném kováři, Obušku, z pytle ven! a Byl jednou jeden král… Druhý svátek vánoční divákům zpříjemní Eva a Honzík v komedii Chobotnice z druhého patra.

Galerie fotek k rozkliknutí

Na Silvestra se diváci mohou těšit na divácky oblíbený komediální seriál z produkce Stream originals Autobazar Monte Karlo a na své si přijdou i fanoušci hudebně-soutěžního pořadu Jukebox Honzy Dědka. Do jeho silvestrovského speciálu si moderátoři Honza Dědek a Aneta Kratochvílová pozvali známé osobnosti Jakuba Koháka, Lukáše Pavláska a Lucii Vondráčkovou.

Večer na Nový rok vyrazí Terence Hill a Bud Spencer za pokladem ve filmu Kdo najde přítele, najde poklad.

Vánoční online tip

Milovníky pohádek a filmů jistě potěší i nabídka videoportálu Stream.cz. Z pohádek, které jsou kdykoli zdarma ke zhlédnutí,  nabízí už dnes Kouzelný měšec, Pták ohnivák, Jezerní královna, rodinné filmy Eliot – Nejmenší sobík, Smitty, nejlepší přítel,  či filmy s hollywoodskými herci Elektrizující život Louise Waina s  Benedictem Cumberbatchem, Willyho kouzelný svět s Nicolasem Cagem a Je těžké ji svést s Dustinem Hoffmanem a Judy Dench.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích