Rich popisy na Zboží.cz jsou nyní dostupné za zvýhodněnou cenu. Vyšperkujete díky nim vlastní produktovou kartu

Aneta Kapuciánová 10. května 2023

Nadupanou produktovou kartu máte možnost získat díky tzv. Rich popisům, které nabízí internetový srovnávač Zboží.cz aktuálně o 50 % výhodněji v rámci vendorské spolupráce. Jak na to? Slevová nabídka platí pro všechny Rich popisy. Stačí nám jen dodat kompletní textaci včetně obrázků.

Rozepsat se můžete do detailů o vlastnostech, využití a technických specifikacích zboží. Nabízí se také skvělá příležitost seznámit zákazníky s vaším produktem a širokou škálou dalších podstatných informací. Při vyplňování produktové karty nezapomeňte vyzdvihnout vybrané produkty, přitom však dbejte na základní pravidla pro vytváření popisu. Inspiraci můžete čerpat na speciální webové stránce v záložce Rich popis produktu.

V případě, že nemáte k dispozici vlastní texty, specialisté z nákupního rádce Zboží.cz je pro vás připraví v rámci standardního ceníkového paušálu. Nezapomeňte také na řadu forem vendorské spolupráce dostupné na Zboží.cz, ať už placené, nebo neplacené. Chcete se dozvědět více? Kontaktovat nás můžete prostřednictvím e-mailu zbozi.vendori@firma.seznam.cz.

Aneta Kapuciánová

PR manažerka a tisková mluvčí

Sdílet na sítích