Auto-moto web Garáž.cz slaví pět let pod kapotou Seznam.cz. Měsíčně ji navštíví přes dva miliony uživatelů

Hana Holubová 13. června 2023

Známá doména Garáž.cz určená všem milovníkům automobilů patří již pět let do mediálního domu Seznam.cz. Na auto-moto magazínu zaparkuje průměrně 2 005 379 reálných uživatelů měsíčně, což z něj dělá online jedničku tuzemské auto-moto mediální scény.

Před pěti lety přišel Seznam.cz s ambiciózním cílem ‒ vytvořit největší a nejnavštěvovanější automotive portál v českém prostředí, centrum informací a zábavy nejen pro skalní fanoušky aut, ale také pro běžné řidiče. Nyní je Garáž.cz nejnavštěvovanější auto-moto web v České republice a před konkurencí má v počtu reálných uživatelů více než dvojnásobný náskok.

Garáž.cz přináší různorodý obsah z celé řady oblastí, od automobilů přes nákladní a obytná auta až po specializovanou a vojenskou techniku. Kromě každodenní porce novinek přináší také servisní rady a tipy, testy novinek i starších klasik a další zajímavosti a příběhy ze světa historie a současnosti automobilového světa.

„Tato různorodost nám pomáhá zaujmout velice širokou skupinu čtenářů, kteří se k nám rádi vrací. A to je pro nás veliký závazek ‒ abychom i v budoucnu drželi vysoký standard motoristické novinařiny, byli stále spolehlivým zdrojem informací, přinášeli obsah, který lidé nikde jinde nenajdou, a byli i důvěryhodným partnerem pro celý automotive sektor,“ říká Martin Machala, vedoucí redaktor Garáž.cz.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích