Garáž.cz posílí Martin Machala, Proženy.cz Věra Exnerová

Hana Holubová 6. dubna 2023

Respektovaný automobilový žurnalista Martin Machala nastoupil v dubnu do společnosti Seznam Zprávy a.s. na pozici vedoucího redaktora automoto webu Garáž.cz. Redakci Proženy.cz posílila Věra Exnerová jako šéfeditorka.


„I přesto, že využíváme a technologicky posouváme možnosti zapojení umělé inteligence v obsahu, pilířem našeho rozvoje zůstávají špičkoví novináři. Díky nim můžeme upevňovat svou pozici nejsilnějšího poskytovatele původního a kvalitního obsahu na tuzemském trhu,“ říká Jakub Unger, ředitel divize Zpravodajství a rádií Seznam.cz.

Garáž.cz
Martin Machala před příchodem dlouhé roky působil ve vydavatelství CNC, kde vedl server Auto.cz. „Samozřejmě mě velmi lákalo zázemí technologické firmy, která má daleko větší potenciál než tradiční vydavatelský dům. Nad nabídkou pracovat pro Garáž.cz, největší autoweb na českém trhu, jsem tedy dlouho nepřemýšlel,“ uvedl Martin Machala.

Proženy.cz
Do lifestylové redakce nejčtenějšího ženského online magazínu Proženy.cz, spadající pod Seznam Zprávy a.s., přichází na pozici šéfeditorky Věra Exnerová. Dříve působila ve vydavatelství CNC na pozici online editorky webu Blesk Bydlení & Hobby.

„Proženy.cz je onlinová lifestylová jednička, a tak je pro mě velkou ctí i výzvou, být součástí tohoto týmu a nejlepších profesionálů v oboru,“ říká Věra Exnerová.

Web Proženy.cz loni dokázal měsíčně v průměru přilákat přes 2,9 milionu reálných uživatelů, Garáž.cz pak téměř 2,1 milionu reálných uživatelů.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích