Čerstvé tipy, díky kterým vylepšíte inzerci na Sreality.cz

Petra Váňová 20. června 2023

Jarní online workshop Sreality.cz byl opět nabitý zajímavými i praktickými informacemi, které využijete v praxi. Pokud i vás zajímají trendy v oblasti realit a jejich inzerování, mrkněte na rekapitulaci setkání a záznamy jednotlivých prezentací.

Úvodní slovo si vzala Hana Kontriš, která vede tým inzertních služeb. Hanka ve své prezentaci představila zajímavosti ze serveru Sreality.cz a přidala i důležité údaje a statistiky. Zmínila také, kdo Sreality.cz vlastně navštěvuje a jak s údaji dál pracovat.

Hned po Hance následoval se svými tipy a triky z praxe kolega Petr Kunc, account manager Telesales. Tématem jeho online příspěvku byly doplňkové produkty Srealit a jejich praktický přínos pro klienty. Petr vysvětlil, kdy a proč má smysl tyto produkty využívat i jaké benefity mohou inzerentům přinést.

Naši obchodní zástupci Romana Bernatová a Vít Ostřížek představili reklamní pozice na Sreality.cz, které si jejich klienti nejvíce oblíbili. Romana s Vítem se ve své prezentaci věnovali také možnosti reklamy mimo oborové služby a proč ji využívat.

Tématem Jakuba Louly byly tipy, jakým způsobem využívat reklamní systém Sklik v oblasti realit. Jakub zmínil jak plánované novinky, tak i konkrétní rady, jak z pozice realitní kanceláře nebo makléře na internetu oslovit nové zákazníky. 

Štafetu od Jakuba si převzal Honza Procházka, který svou prezentaci věnoval světu audia. Zaměřil se na seznamácká rádia Expres FM a Classic Praha, představil jejich posluchače a nezapomněl ani na způsoby, jak pomocí audioreklamy zasáhnout co největší publikum.

Ne nadarmo se říká, že to nejlepší přichází na konec. O tom, jaká je aktuální situace na realitním trhu a jaké jsou možnosti jejího vývoje, hovořil Michal Pazdera, jednatel společnosti JUSTO Česká republika. Pokud vás zajímá, co se bude v příštích měsících na poli realit dít, nenechte si Michalovu přednášku ujít.

Na téma, které vás zajímá, se nedostalo? Tipy na zaměření dalších workshopů nám posílejte na e-mail info@sreality.cz.

Petra Váňová

Konzultant inzertních služeb senior

Sdílet na sítích