Pokusné stažení robotem: Díky novince zjistíte, jaké rezervy má váš web

9. února 2024

Jak váš web vypadá z pohledu našeho SeznamBota? To zjistíte díky nové funkcionalitě, kterou jsme přidali do naší platformy pro webmastery. Novinka vám umožní se na stránku podívat z robotí perspektivy a získat detailní informace, které můžete využít k optimalizaci a zlepšení výkonu vašeho webu.

Novince v rámci naší platformy Webmaster Tools říkáme Pokusné stažení robotem. Po přihlášení novou funkci najdete v levém menu. Pak už stačí jen zadat URL konkrétního webu a kliknout na tlačítko Stáhnout. Díky tomu zjistíte, jaký text a HTML kód náš Seznambot vidí. 

K čemu slouží Webmaster Tools?

Jde o praktický nástroj, který specialisté ze Seznamu vyvinuli k tomu, aby nejen webmasterům bezplatně pomáhal s optimalizací webových stránek. Znát by ho měl každý, kdo chce, aby jeho online obsah byl vidět.

Funkce Pokusné stažení robotem vám umožní identifikovat nedostatky vašeho webu, které můžete vylepšit, a tím návštěvníkům zajistit lepší uživatelský zážitek. Navíc díky ní zjistíte, jak se vaše stránka indexuje, takže ji můžete upravit tak, abyste dosáhli optimálního výsledku ve Vyhledávání na Seznamu.  

Za tým Vyhledávání Denisa Harazimová

Sdílet na sítích