Aktivujte potenciál registrovaných uživatelů v rámci Sklik výzvy

Registrovaní uživatelé jsou vaší šancí na zvýšení konverzí a posílení povědomí o značce. Nenechte si je utéct a využijte jejich potenciál na maximum. Ve výzvě tentokrát budeme pracovat s klientskými daty, díky kterým aktivujete nové kampaně pomocí všech dostupných formátů.

Cílení můžete kombinovat se všemi ostatními typy cílení a hodí se pro všechny typy strategií komunikace se zákazníky. Jak si klientská data segmentujete a pomocí jakého formátu na registrované uživatele budete cílit, je jenom na vás.

  • Oslovte přihlášené uživatele s nainstalovanou aplikací.
  • Znovu oslovte neaktivní uživatele, kteří dlouho nenakupovali.
  • Oslovte uživatele z věrnostního programu.
  • Nabídněte stávajícím zákazníkům jiné produkty nebo služby.
  • Segmentujte publika podle četnosti nákupu (nakoupili jednou a více, nakoupili dvakrát a více nebo pravidelně nakupující apod.).

Práce s vlastními seznamy zákazníků

Vlastní seznamy zákazníků si můžete vytvořit sami podle vlastních preferencí. pracovat můžete například se seznamem zákazníků, kteří u vás už nakoupili, přihlásili se k newsletteru nebo jsou třeba z určitého města.

V praxi to pak vypadá třeba takto: Jste prodejci výrobků pro domácí mazlíčky. Nastane klíšťová sezóna a vy budete chtít prodat co nejvíce obojků či pipet proti klíšťatům. Vytvoříte si proto seznam lidí, kteří mají psy a zacílíte na ně reklamu s prodejem produktů proti klíšťatům.

TIP: Cílení můžete využívat s bannery, kombinovanou reklamou nebo brandingem. Inspirovat se můžete také našimi ukázkami využití vlastních seznamů zákazníků.

Jak se přihlásit do Sklik výzvy?

Přihlásit se můžete jednoduše přes online formulář, a to do 2. 6. 2024. Hodnocené období bude od 20. 5. do 2. 6. 2024. Před přihlášením zkontrolujte, zda splňujete pravidla Sklik výzvy.

Co se bude hodnotit?

O vítězích výzvy rozhoduje vždy odborná porota tvořená specialisty z Skliku, kteří se zaměřují především na:

  • Originalitu, kreativitu a efektivitu strategie
  • Práci s klientskými daty
  • Práci se strukturou kampaní a sestav
  • Vhodně zvolený formát pro dané publikum

O co se soutěží?

Výherci se mohou tradičně těšit na hodnotné odměny. Dva vítěze této výzvy vyhlásíme do 18. 6. 2024.

Zajímá vás, o co jsme soutěžili dříve? V minulé výzvě na téma „Black Friday” jsme si pro naše výherce připravili dva krásné balíčky plné dobrot skvělého pití s vánoční tématikou.

Za Sklik výzvu Jan Zvolánek a Jakub Loula

Sdílet na sítích