Sklik nově podporuje hashované e-maily u vlastních seznamů zákazníků

Představujeme novou funkci v Skliku, která vám pomocí hashovaných e-mailů umožní ještě bezpečněji napojit vlastní 1st party data. Tato inovace zajišťuje vyšší úroveň ochrany soukromí díky využití standardizované metody SHA-256 pro šifrování dat. Hashované emaily je možné nahrávat přímo prostřednictvím uživatelského rozhraní nebo pomocí API.

Co je hashovaný e-mail?

Hashovaný e-mail je normalizovaný a SHA-256 zahashovaný řetězec obsahující e-mailovou adresu přihlášeného uživatele získanou skrze vlastní přihlášení na webu, Přihlášení přes Seznam, Google, Facebook, MojeID apod. Pokročilé šifrování zaručuje, že uživatelská data budou v naprostém bezpečí. Jedinou podmínkou pro využití dat je výslovný souhlas uživatele v souladu s platnou legislativou.

3 hlavní přínosy podpory hashovaných e-mailů

  • Ochrana soukromí

Šifrování SHA-256 zajišťuje, že jsou seznamy zákazníků chráněné a během zpracování zůstávají zcela anonymní.  

  • Aktivace vlastních dat

Hashované e-maily vám umožní bezpečně a efektivně pracovat s daty inzerentů. Díky tomu i v cookieless době, která se nezadržitelně blíží, přesně oslovíte své stávající i potenciální zákazníky.

  • Snadná integrace

Seznamy do Skliku jednoduše nahrajete prostřednictvím uživatelského rozhraní, případně můžete využít API pro plně automatizovaný import. Více informací o dostupných integracích najdete v naší nápovědě.

Více o cílení na vlastní seznamy zákazníků i mýtech, které se s ním pojí, si můžete přečíst v našem článku.  

Díky podpoře hashovaných e-mailů vám můžeme nabídnout ještě bezpečnější způsob aktivace vašich vlastních dat a cílení na vlastní zákaznické seznamy. Pro ještě efektivnější cílení využijte také Lookalike cílení, pomocí kterého můžete vlastní seznamy zákazníků využít jako zdroj pro modelaci relevantních publik.

Sdílet na sítích