Miloš Pokorný (moderátor): Živé rádio se musí snažit lidi upoutat teď a tady

Veronika Geltner 16. července 2020

Epizodou s Milošem Pokorným startujeme pomyslnou novou řadu podcastu, ve které se s našimi hosty budeme i nadále věnovat aktuálním tématům reklamního trhu. Jak ale sám název podcastu napovídá, tentokrát nepůjde jen o reklamu. Diskuzní formát jsme rozšířili o hosty z nejrůznějších branží, kteří nám dovolí nakouknout do tajů své profese a přiblíží nejen svůj pohled na reklamu, ale i na další aspekty jejich pracovních povinností.

Naše pozvání do pilotního pořadu nové řady přijal Miloš Pokorný, ostřílený rozhlasový matador a v současné době moderátor Ranního klubu na rádiu Expres FM. Miloš se rozpovídal mimo jiné o tom, jak vnímá postavení rádií v tvrdé konkurenci televize a mobilních zařízení: “Dneska už nemusím běžet domů koukat na televizi v určitý čas. Vše si mohu nahrát a pustit později. Mohu si o půlnoci pustit něco, co běželo ráno. Ale ta atmosféra toho rána už tam nikdy nebude.“

Samozvaný rekordman v pozdních příchodech se Martinovi Jandorovi svěřil, že na sobě zapracoval a nyní chodí do rádia hodinu před vysíláním. Získaný čas využívá na přípravu témat a rešerší pro nadcházející pořad. Miloš také prozradil, že se po městě rád pohybuje na motorce. Čas „v sedle“ mu umožňuje lépe vnímat okolí, dává mu impulsy a poskytuje inspiraci na nejrůznější témata.

Jak vypadá příprava Ranního klubu, jak velkou svobodu tvorby má Miloš v komerčním rádiu a jestli se cítí být bavičem – to vše a mnohem víc nabízí tento díl podcastu Nejen o reklamě.

Veronika Geltner

PR specialistka

Sdílet na sítích
Poslouchat nás můžete i na