Vyhledávání v klíčových slovech a textech inzerátů

23. května 2007

Nové hledání v účtu Skliku vám pomůže jednoduše vyhledávat v textech inzerátů, klíčových slovech, názvech kampaní a reklamních sestavách.

V účtu Skliku naleznete nově v pravé horní části formulář pro vyhledávání v textech inzerátů, klíčových slovech, názvech kampaní a reklamních sestavách.

Vyhledávání reaguje na vaši aktuální pozici v účtu. Na úvodní stránce hledá ve všech reklamních kampaních a sestavách. Ve chvíli kdy přejdete do některé reklamní kampaně, tak se vyhledávání přepne a informace ve výchozím stavu vyhledává jen v aktuální kampani. Pokud se nacházíte uvnitř reklamní sestavy, tak se hledání omezí jen na aktuální sestavu. Na stránce s výsledky vyhledávání můžete zmíněné omezení zrušit, nebo si můžete nastavit oblasti (klíčová slova, text inzerátů, názvy kampaní a sestav), ve kterých chcete vyhledávat.

Výsledky vyhledávání lze řadit podle toho zda výsledek je klíčové slovo nebo text inzerátu atd. Je také možné hledat ve slovech, inzerátech, kampaních a sestavách, které jste už smazali.

Na níže uvedeném obrázku vidíte, že jsme umístili vyhledávání na místo, kde byl dříve umístěn tzv. multilogin – Prohlížený účet. Multilogin je nyní nově vlevo od zobrazeného přihlášeného uživatele nad horní lištou.

Věřím, že vyhledávání vám pomůže ve vaší práci s Sklikem.
Jirka

Sdílet na sítích