Byli jsme na chvilku Mezi Ploty

17. června 2008

Možná to nevíte, ale Festival Mezi Ploty má cosi společného i se Seznamem. Podporujeme ho totiž už dva roky.

Mezi ploty otevírá hranice a přibližuje světy nemocných a zdravých lidí. Probíhá  na 3 místech České republiky – jeden den v léčebně v Dobřanech u Plzně,  taky v Brně v Černovicích a dva dny v Praze v Bohnicích. Seznam.cz je tu přítomen hlavně  oblíbenou internetovou kavárnou a sličnými hosteskami, které rozdávají drobné dárečky  ( tradičně největší zájem je o balonky).

S Ráďou jsme vyrazily na obhlídku do Pražských Bohnic a těšily se na naši oblíbenou kapelu The Tap Tap.
Když jsem na místě zjistily, že všechno běží jak má,  šly jsme si to taky užít. Objevily jsme spousty stánků a třeba živou knihovnu. Nechaly jsme se přemluvit na tetování Henou, které vydrží 10 dní a ani o den déle. (O čemž jsme se taky záhy přesvědčily).

Znaveny horkem jsme se ve stínu lehce občerstvovaly, když  Ráďa uslyšela Matěje Rupperta. Nebyla k zadržení a rozběhla se do kotle pod podiem. Bála jsem se, že ji už nenajdu, ale u podia tančila pouze partička místních bohnických a mezi nimi se Ráďa dost vyjímala. Kapela Matěje Rupperta se jmenuje G point Hunters.
Na hlavní scéně jsme dál viděly  Davida Krause, Michala Prokopa, Plastic People of the Universe, The Tap Tap, Pražský výběr II. a Davida Kollera. Na festivalu byly celkem 4 hudební scény a  8 stages s tanečním a kulturním programem.

Bez dlouhých řečí, tenhle festival je prostě prima a my s Ráďou se určitě těšíme na další ročník.

'Andy
Andy

Sdílet na sítích