Obsahové služby uvidíte v nových brandových spotech

16. července 2010

Deseti vteřinové spoty budou od letošního léta k vidění na serverech provozovaných společností Seznam.cz, LCD obrazovkách v nákupních centrech a digitálních LED billboardech.

Potřebovali jsme pro obsahové služby Seznam.cz vyrobit sponzorské vzkazy a tak jsme na základě referencí oslovili studio Design Bros, které vyrobilo přesně to, co jsme potřebovali a to představit vtipnou a seriózní formou Novinky.cz jako zdroj aktuálního zpravodajství z domova i ze světa, Sport.cz představit jako aktuální zpravodajství ze světa sportu a Super.cz jako aktuální informace ze společnosti. ProŽeny.cz, které stále jsou serverem určeným zejména ženám, pak měly být představeny jako server, kde si ženy mohou popovídat spolu a o všem s tím, že momentálně tento server komunikujeme ženám sdělením „Nejsi v tom sama!“.

Deseti vteřinové spoty budou od letošního léta k vidění na serverech provozovaných společností Seznam.cz, LCD obrazovkách společností Filip Media, a.s. a Q advertising s.r.o. v nákupních centrech a digitálních LED billboardech společnosti Screenet s.r.o. Někteří se s nimi o prázdninách setkají i na různých kulturních akcích v ČR. Spoty ozvučil hudebník, skladatel a producent Filip Míšek, který, mimo jiné, spolupracoval na filmu Restart.

Doufám, že se vám spoty, které postupně přidáme na stránky O Seznamu, budou líbit a přeji krásné prázdniny!


Kateřina

Sdílet na sítích