Lednové novinky v Skliku

20. ledna 2011

Nespíme na vavřínech a pracujeme na dalších funkcích a vylepšeních. Několik drobností jsme pro inzerenty připravili i v lednu.

Vyhledávání v účtu je funkce, kterou jsme spustili těsně před Vánoci a pracovali jsme na ní i v lednu. Novinkou je, že vyhledávání už umí hledat v celé cílové URL adrese, nejen v doméně, jako tomu bylo předtím. Můžete tak nalézt inzeráty s konkrétním parametrem v URL adrese nebo mířící na konkrétní podstránku.

Hledat lze i řetězce o délce dvou znaků a delší, až na výjimky uvedené níže.

Vyhledávání v účtu nenajde tyto řetězce: al, al, am, am, as, as, by, by, cm, cm, co, co, cr, cr, cu, cu, cz, cz, dc, dc, de, de, di, di, dj, do, do, ed, ed, el, en, es, es, ex, ex, gb, ii, ii, in, in, ix, ix, je, je, ke, ke, kg, kk, ks, ku, ku, kw, kx, kx, la, la, le, le, ml, mm, mp, mp, na, na, od, od, of, of, on, on, po, po, rc, rd, rd, se, se, sp, sp, st, st, sv, sv, sw, to, to, ve, ve, za, za, ze, ze, a všechny kombinace dvou číslic.

Import kampaní jsme naučili v aktualizačním režimu mazat kampaně, sestavy, inzeráty a klíčová slova. Stačí v importovaném souboru uvést položku určené ke smazání se stavem Deleted. Stejně to už delší dobu funguje se stavem Paused.

Export kampaní umí konečně správně vyexportovat CSV soubor se správně uvedenou maximální cenou za proklik pro kontextovou síť.

Opravili jsme i několik drobností, na které jsme přišli při testování mezí vánočními svátky a už pro vás chystáme další funkce.

Další novinkou, kterou spustíme první týden v únoru, bude frázová a přesná shoda pro vylučující slova.

Za celý tým Skliku, Jirka Chomát

Sdílet na sítích