Jsme první! Zaznělo v sobotu na benefičním florbalovém turnaji od Seznamáků

18. října 2011

Tým, který postavil Milan Fridrich, kapitán české florbalové reprezentace, společně s dalšími zaměstnanci z různých oddělení Seznam.cz, se zúčastnil benefičního turnaje na podporu hendikepovaných sportovců.

V Seznam.cz týmu se našli jak zdatní sportovci, tak začátečníci, pro které byl tento turnaj jejich florbalovou premiérou. Na pražské Spartě se v sobotu 15. října utkal s dalšími 10 firemními týmy. Ten seznamácký jako jediný vzal do boje i dvě ženy. Neskutečná snaha, vytrvalost a možná právě i ženská taktika dopomohly tomu, že se během šesti zápasů náš tým probojoval až do finále. Při skóre 7:5 pak zaznělo vítězné hurá z úst Seznamáků.

Součástí doprovodného programu byla i celá řada dalších aktivit, například střelba z luku, potápění nebo exhibiční zápas na vozíčkách. Zúčastněné týmy při něm změřily svoje síly právě se členy Sportovního klubu vozíčkářů a vyzkoušely si, jaké je to hrát florbal ze sedla vozíku. I tady se seznamácký tým předvedl a jako jediný uhrál alespoň remízu. Výtěžek ze zápisného bude využit na podporu nově vzniklého outdoorového oddílu Sportovního klubu vozíčkářů.

Díky moc všem, kteří se zúčastnili. Z fotek, které si můžete prohlédnout na našem Flickru, je vidět, že do toho šli naplno. Více informací o turnaji a možnostech, jak hendikepované sportovce podpořit, najdete na stránkách klubu.


Sylvie & Eva

Sdílet na sítích