Seznam.cz postaví florbalový tým na podporu vozíčkářů

13. října 2011

Už tuto sobotu, 15. října, podpoří Seznam.cz sportovce připoutané na vozík. Kapitán české florbalové reprezentace, Milan Fridrich, který v Seznam.cz pracuje v oddělení vzdělávání, postavil společně s dalšími zaměstnanci florbalový tým.

Během sobotního utkání změří síly tým Seznam.cz nejen s ostatními firemními týmy, ale také s florbalisty na vozíčku. Benefiční turnaj firem, který pořádá Sportovní klub vozíčkářů Praha, nabízí výborný sportovní zážitek, společnou akci s kolegy a příteli a zejména seznámení s hendikepovanými sportovci. Po zápase budou mít účastníci také skvělou příležitost si vyzkoušet, jaké je to hrát florbal, pokud jste připoutáni na vozík.

Foto - floorbal

Výtěžek z turnaje je určen na podporu hendikepovaných sportovců, především pro nově vzniklý outdoorový oddíl, který vozíčkářům umožňuje provozovat nejrůznější aktivity ve volné přírodě, na kole i ve vodě. Akce se koná od 9:00 ve Sportovní hale Sparta Praha na Letné a během celého dne je zajištěn také bohatý doprovodný program pro dospělé i děti.

Pokud nemáte na sobotu program, srdečně Vás zveme, přijďte fandit s námi!

Eva Časarová
Eva

Sdílet na sítích