V Seznamu porostou zase knírky aneb Seznam.cz Movemberuje

18. října 2011

Seznam se již podruhé zapojuje do mezinárodní akce podporující boj proti rakovině mužské prostaty – Movember. Každý, kdo s touto akcí sympatizuje, si od 1. listopadu začne „pěstovat“ knírek, čímž se stane reklamou upozorňující na boj s touto nemocí.

Této charitativní akce se může zúčastnit úplně každý. Podmínkou je, aby si během listopadu snažil „vypěstovat“ co nejzajímavější knírek. Podrobnější informace, jak se do akce zapojit, najdete na stránkách Movemberu. Všechny peníze budou využity na podporu výzkumu a léčby rakoviny mužské prostaty.

Můžeme prozradit, že pokud se rozhodnete akci podpořit, ať už svým „kartáčem“ jako Mo bratři, nebo finančně, připojíte se k zaměstnancům Seznam.cz i k řadě známých osobností. Můžeme z nich jmenovat například Ondřeje Brzobohatého, Matěje Rupperta, Orion, Dianu Kobzanovou, Renatu Langmannovou a další. Ano, i dámy mohou pomoci a stát se tzv. Mo sestrami. Mohou například podporovat svoje manžele, přítele i kamarády v tom, aby si nechali narůst knírek.

Ke slavnostnímu oholení knírů dojede po měsíčním snažení, a to na velké party sociální sítě Lidé.cz. Na konci listopadu v pražském klubu Sasazu se mimo jiné uskuteční i volba krále Movemberu. Tam se tedy dozvíte, kdo na pomyslném trůně vystřídá loňského vítěze, choreografa a tanečníka Yemiho A.D. Výtěžek z celé akce předá Seznam.cz zástupcům Movemberu, na podporu boje proti rakovině mužské prostaty.


Irena

Sdílet na sítích