Movember party proběhla ve velkém stylu

28. listopadu 2011

V soboru 26. 11. proběhla v pražském klubu SaSaZu velká party serveru Lidé.cz. Jejím cílem nebylo nic menšího než nabídnout noc plnou zábavy a odměnit tím všechny Mo bráchy a Mo ségry za celý měsíc pilné snahy.

Seznam.cz se již po druhé zapojil do celosvětové akce Movember a aktivně tak podpořil boj proti rakovině mužské prostaty. Konec měsíce a tedy i konec celé akce se jednička českého internetu rozhodla udělat ve velkém. Před zaplněným klubem SaSaZu vystoupilo anglické duo Audio Bullys, beatboxová špička z Rakouska Bauchklang nebo poprvé bez napětí Eddie Stoilow.

Aby toho nebylo málo, tak na návštěvníky Movember party čekalo překvapení v podobě mobilního holičství, které zajistilo profesionální péči o jejich knírky. Artistické dech beroucí kousky předváděl novodobý cirkus v podání souboru LA PUTYKA a na řadu přišlo i slavnostní holení Movember patronů Jakuba Koháka, Jana P. Muchova a rappera jménem Orion.

Doufáme, že se všem party líbila. Zároveň děkujeme všem, kteří nějakým stylem přispěli, a budeme se těšit na další knírkatou sezonu.

Další fotky fotografa Tomáše Martinka najdete na našem Flickru.


Pavel

Sdílet na sítích