Seznam.cz se svými zaměstnanci podpořil boj proti rakovině prostaty

28. listopadu 2011

Už druhým rokem se Seznam.cz zapojil do kampaně Movember a pomohl tak v boji proti rakovině prostaty. Celková podpora české internetové jedničky letos dosáhla 5,5 milionu Kč.

Seznam.cz letošní kampaň Movemberu podpořil dvěma způsoby. Jednak se do něj zapojili samotní zaměstnanci – šířit povědomí o kampani pomohlo kolem 30 MO bráchů a pro MO ségry jsme připravili speciální hrnečky s knírem. MO Seznam.cz tým založil také svůj profil na oficiálních webových stránkách kampaně Movember, kde se postupně objevovaly jejich kníraté fotky a jehož prostřednictvím se zatím podařilo vybrat téměř 10.000 Kč.

Seznam.cz, respektive portál Lidé.cz, také uspořádal závěrečnou Movember Gala Party v pražském klubu Sasazu. Výtěžek ze sobotního vstupného se do konce listopadu také objeví na profilu MO Seznam.cz týmu. Seznam.cz na podporu Gala party a podporu povědomí o samotném Movemberu také udělal mediální kampaň, nejen na internetu, ale i v rádiích, tisku a pomocí venkovní reklamy.

Veškeré získané peníze kampaně Movember poputují na podporu globálního výzkumu rakoviny prostaty. Díky moc všem, kteří se s námi do kampaně zapojili.


Eva

Sdílet na sítích