Soutěžící Young Lions zpracovávali banner pro Movember

20. dubna 2012

Po 24 hodinách práce od samotného zadání zná i kategorie Cyber v soutěži Young Lions své vítěze. Nejlépe se zadání na vytvoření displayové reklamy pro charitativní projekt Movember zhostil tým z agentury Nydrle.

Seznam.cz byl i letos partnerem kategorie Cyber v soutěži pro mladé kreativce nazvané Young Lions. Letos měli soutěžící vytvořit banner pro charitativní projekt Movember, který Seznam.cz již třetím rokem podporuje. Na vypracování svých kreativních řešení měli dvacet čtyři hodin. Brief si vyslechli 18. dubna a vyhlášení vítěze proběhlo hned následující den. Porota se jednoznačně shodla, že se zadáním se nejlépe popasoval tým z agentury Nydrle. Jejich návrh porotu přesvědčil spojením líbivosti bannerů s unikátností projektu a vážnou tématikou mužského zdraví.

Banner nasadí Seznam.cz v říjnu během kampaně na letošní ročník charitativní akce Movember. Banner má totiž velký potenciál zaujmout a přilákat další lidi, kteří tuto charitativní akci podpoří. Kromě toho, že se vítězný banner objeví v říjnu na stránkách Seznam.cz, pojedou jeho autoři reprezentovat ČR na mezinárodní finále do Cannes.

Na dalších místech se umístili zástupci Mather Adventures a Symbio.

Martin Šámal
Martin

Sdílet na sítích