Během 21 dní překonalo 26 Seznamáků 7750 km do práce na kole

8. června 2012

Seznam.cz se připojil k projektu Do práce na kole a po celý květen motivoval 26 přihlášených Seznamáků k ekologičtějšímu dojíždění na centrálu v Praze i pobočku v Brně.

Ve čtvrtek 7. 6. proběhlo vyhlášení nejen oficiálních výsledků, ale také interní soutěže české internetové jedničky. V barvách Seznamu se projektu zúčastnilo celkem 8 týmů s 26 cyklisty. Během 21 dní najezdili do práce na kole 7750 km. Limit 66 % dojezdovosti splnilo podle výsledků 5 týmů. Nejlépe dopadl tým 430 (telefonní linka na technickou podporu), jehož procento dojezdů se zastavilo na 88,1 %. To stačilo na 57. místo v rámci všech soutěžních týmu po celé ČR.

Seznam.cz pro své zaměstnance nad rámec oficiálního projektu přichystal také interní soutěž. V ní hodnotil výsledky týmů i jednotlivců. Rekordmankou se stala Seznamačka s najetými 1330 kilometry. Celkem tři cyklisté jezdili do práce na kole opravdu každý den. Za svoje výkony si Seznamáci odnesou cyklistické dresy v barvách svého zaměstnavatele, vouchery do wellness centra, lístky do kina a další ceny.

Eva ČasarováMarek Dobrý
Eva & Marek

Sdílet na sítích