Do nové Seznam.cz Peněženky se dostanete rovnou z rozhraní Skliku

25. září 2012

Seznam.cz vylepšil svůj kreditní systém – Seznam.cz Peněženka. V několika bodech Vám představíme všechny novinky, na které je důležité se připravit.

Co se změnilo:
  • Počítání sazeb bez DPH – Začali jsme počítat sazby bez DPH, protože chceme filozofií nové Peněženky co nejvíce přiblížit našemu ceníku. V něm jsou jednotlivé ceny také uváděny bez DPH.
  • Změna v systému Peněženek – Systém peněženek, tak jak jste jej znali, prodělal asi největší změnu. Nyní má každá služba, kterou využíváte, svoji vlastní peněženku, což platí i pro službu Sklik.cz. Díky této funkcionalitě budete mít lepší přehled, jakou částku jste do Sklik.cz Peněženky dobili. Stejně to bude uvedeno i na dokladech, vydávaných na dobití kreditu, a to také zjednoduší účetnictví – každá peněženka bude mít vlastní doklad.
  • Nový design – V současné Peněžence jsme vylepšili vzhled webové stránky.  Zlepšení komfortu obsluhy nabíjení kreditu zaznamenají především uživatelé Sklik.cz, kteří budou mít přístup do Peněženky přímo z uživatelského rozhraní Skliku.
  • Co se zbývajícím kreditem v současné Peněžence – Současné Peněženky již nepůjde dále nabíjet. Kredit ve starých Peněženkách bude mít pouze přednost před vybíjením kreditu nabitého do nových Peněženek, určených pro jednotlivé služby. V okamžiku, kdy se stará Peněženka vyčerpá, přestane se zobrazovat a zůstanou již jen nové Peněženky pro jednotlivé služby.
FAQ
Proč měníte systém Seznam.cz Peněženky?
Nová Peněženka je přehlednější a uživatelsky jednodušší. Díky novému systému Peněženek hned vidíte, kolik kreditu na Sklik.cz ještě máte. Díky tomu budete moci mnohem lépe plánovat své kampaně. Ke každé Peněžence je zároveň i samostatný doklad, což Vám zjednoduší a zpřehlední účetnictví.
Budu se muset pořád zdlouhavě přihlašovat do Peněženky?
Do Peněženky Sklik.cz se nyní můžete přihlásit dvěma způsoby. Tak jak jste zvyklí, nebo přímo z rozhraní adminu služby Sklik.cz. To znamená, že se přihlašování do Peněženky značně zjednoduší a zrychlí.
Co s kreditem ve staré Peněžence?
O svůj kredit se nemusíte bát. Současná Peněženka služby Sklik.cz již nepůjde dále nabíjet. Aktuální kredit bude mít pouze přednost, před vybíjením kreditu nabitého do nové Peněženky.
Pomůže mi nová Peněženka v přehlednosti účetnictví?
Sklik.cz Peněženka má svůj vlastní doklad. Takže přesně víte, kolik jste do Sklikové Peněženky dobili, a kolik tato služba skutečně z kapsy vyčerpala. Tím získáte přesný přehled, kolik z Peněženky investujete. Takže – Ano, účetnictví Vám to významně zjednoduší.

Za celý tým Peněženky a Skliku, Jiří Chomát

Sdílet na sítích